Nedeľa7. júl 2024, meniny má Oliver, zajtra Ivan

Divoká Pink: Vyskúšala si pekelne ohnivý sex!

Pink Zobraziť galériu (6)
Pink (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Pop-rocková speváčka sa netají tým, že jej sexuálny život je jedno obrovské dobrodružstvo a v posteli to s ňou rozhodne nie je nuda. Pri jej vášnivom vyčíňaní by sa však pravdepodobne zľakol i samotný Lucifer. Pink sa totiž rada zahráva s ohňom!

Počas jednej z osláv amerického sviatku Dňa vďakyvzdania sa v rodine kontroverznej speváčky udial kuriózny sled katastrofálnych udalostí. Jeho predzvesťou boli okrem iného tri prázdne fľaše tequily, ktoré šesť členov tejto "rodinky úžasných" stihlo vypiť už počas dopoludnia.

To, čo nasledovalo v inkriminovaný večer, sa však nápadne podobalo scéne vystrihnutej zo zlého filmu. Podgurážená Pink sa počas odriekania ďakovnej modlitby totiž rozhodla, že sladké zemiaky sa na tanier jednoducho nehodia. Bez varovania vysypala celý obsah misky na hlavu svojho svokra!

Hneď potom si hudobná hviezda odskočila zasúložiť so svojim vtedajším manželom Careym. Ich posteľové šantenie však prerušili obrovské jazyky plameňov, ktoré zachvátili speváčkinu izbu. Príčinou nebezpečného požiaru bola zabudnutá neuhasená cigareta.

Akiste vzrušujúci večer mal dohru v nemocnici, kde bola Pink prevezená s otvorenou reznou ranou. Ošetrujúci lekár jej ruku ozdobil trinástimi stehmi, čo samotná pacientka ohodnotila ako fascinujúce: "Nič som necítila. Bola som taká opitá, že som sa len prizerala, ako mi pribúdajú stehy."



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu