Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Týmto telom chce Metalinda ohúriť!

Metalinda pri nakrúcaní nového klipu. Zobraziť galériu (3)
Metalinda pri nakrúcaní nového klipu.

BRATISLAVA – To je ale kus! Kapela Metalinda sa v rámci úspechu nového klipu rozhodla staviť na sexi tmavovlásku. Je ňou októbrová playmate Martina Štrbová (23).

Klip k novej piesni s názvom Svet anjelov od Metalindy prednedávnom skupina nakrúcala na bratislavskom letisku. Pre nevšednú lokalitu sa rozhodli z jednoduchého dôvodu.

Text skladby je totiž o tom, že mladá pilotka unáša do krajiny anjelov – do neba - muža, ktorý sa do nej bezhlavo zamiloval. „...Svet anjelov je nad tebou, tak zober ma tam so sebou...“ znejú slová piesne. „Je to tak metaforicky prenesené,“ vysvetľuje líder kapely Peter Sámel.

Nakrúcanie na letisku však nebolo vôbec jednoduché. „Bezpečnostné opatrenia boli veľmi prísne. Všetci sme sa museli pred vstupom na plochu povyzliekať. Prešli sme cez röntgenovú kontrolu,“ vysvetľuje.

Ďalšou zaujímavosťou je, že sa v klipe objaví v pozícii pilotky sexica Martina Štrbová. Táto moderátorka lokálnej televízie sa vyzliekla pre októbrové vydanie pánskeho časopisu Playboy. „Sme radi, že prijala našu ponuku na účinkovanie v klipe,“ povedal pre topky.sk Sámel.

Video, ktoré sa nakrúcalo dva dni, sa končí tým, že pilotka zvedie jedného z členov kapely. „Skončia spolu v kokpite lietadla. To, čo sa tam odohráva, je už na predstavivosti divákov,“ šibalsky dodal líder Metalindy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu