Svetoznámy kuchár Jamie Oliver
BRATISLAVA - Milovníci dobrého jedla v Bratislave sa môžu od 3. do 6. mája tešiť na umenie dvoch výnimočných kuchárov - Davida Kapaya a Keirana McKaya. Obaja v súčasnosti pracujú v londýnskej reštaurácii Fifteen Jamieho Olivera.
David Kapay pochádza z Austrálie a v reštaurácii Fifteen pôsobí viac ako dva roky, pričom v kuchyni je špecialistom najmä na jedlá z cestovín, rýb a mäsa. Keiran McKay je takisto pôvodom z Austrálie a v reštaurácii Fifteen je hlavným cukrárom. Sústreďuje sa len na sladké špeciality a práve on stanovil vysoký štandard dezertov vo Fifteen.
David a Keiran budú štyri dni variť po boku šéfkuchára petržalskej reštaurácie Liviano Marcela Ihnačáka, ktorý kedysi takisto pôsobil u Jamieho. Pripravované menu zatiaľ nechcú prezradiť. Tvrdia, že to bude prekvapenie, pretože všetci traja budú variť podľa aktuálneho cítenia. Informácie agentúre SITA poskytla Katarína Vargová zo Street Production.
David a Keiran budú štyri dni variť po boku šéfkuchára petržalskej reštaurácie Liviano Marcela Ihnačáka, ktorý kedysi takisto pôsobil u Jamieho. Pripravované menu zatiaľ nechcú prezradiť. Tvrdia, že to bude prekvapenie, pretože všetci traja budú variť podľa aktuálneho cítenia. Informácie agentúre SITA poskytla Katarína Vargová zo Street Production.