Sobota12. október 2024, meniny má Maximilián, Maxim, Max, zajtra Koloman

Meky Žbirka: Tajná svadba dcéry!

Denisa sa včera vydala za Petra Vrbického. Po obrade išli svoj zväzok osláviť do reštaurácie Expo na Kolibe. Zobraziť galériu (8)
Denisa sa včera vydala za Petra Vrbického. Po obrade išli svoj zväzok osláviť do reštaurácie Expo na Kolibe. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Dcéra obľúbeného speváka Mekyho Žbirku (55) z jeho prvého manželstva sa včera podvečer v Bratislave tajne vydala! Sobáš Denisy Žbirkovej (36), ktorej otec pred pár desiatkami rokov venoval jeden zo svojich najslávnejších hitov, bol však do posledných chvíľ zahalený tajomstvom.

Samotná Denisa ešte deň pred sobášom Novému Času tvrdila, že vydávať sa v najbližšej dobe nechystá. "Otec má pracovné povinnosti a mama je dlhodobo v zahraničí, takže to urobíme neskôr," zahmlievala.

Dcéra slávneho speváka, ktorý jej v roku 1974 zložil pieseň Denisa, sa včera podvečer vydala v evanjelickom kostole v Petržalke. Za manžela si vzala Petra Vrbického, bývalého športovca, ktorý stál pri zrode slovenskej skejtbordovej scény.

Sobáš prominentného páru bol však niekoľko dní zahalený tajomstvom. Do poslednej chvíle dokonca nebolo jasné, či sa naň dostaví samotný otec nevesty, Meky Žbirka. "Uvažovali sme o termíne v týchto dňoch, ale moja mama odcestovala na 2 mesiace do USA a otec má pracovné povinnosti v Prahe, tak sme to presunuli na neskôr," tvrdila nám ešte deň pred sobášom Denisa. Na svadbu sa však nakoniec dostavil nielen spevák, ale aj jeho žena z druhého manželstva s oboma deťmi.

Spevákova dcéra Denisa mala s otcom vždy výborný vzťah. A to napriek tomu, že s jej mamou sa rozviedol, keď mala 13 rokov a často býval na cestách. "Moja dcéra Denisa mi síce moju neprítomnosť nevyčítala, ale viem, že som v jej živote chýbal,“ priznal v médiách niekoľkokrát spevák. Denisa neskôr vyštudovala City University, bývala v Žbirkovom bratislavskom byte a pôsobila ako moderátorka v rádiu. S Mekyho deťmi z druhého manželstva aj otcom, ktorý žije v Prahe, sa do týchto dní pravidelne stretáva a majú fajn vzťah. Keď vlani spevák krstil na Slovensku nový album, krstnou mamou sa stala práve jeho dcéra z prvého manželstva.

"V súčasnosti žije s matkou a stopercentne viem, že vydatá ešte nie je," vyznal sa vtedy spevák so smiechom. Odvčera je však všetko inak! Malá Deny, ktorej pred desiatkami rokov venoval vzducholoď, a ktorá akoby mu z oka vypadla, je už vydatá.
HOSTINA

Mekyho príhovor.

Meky Žbirka: Tajná svadba
Zobraziť galériu (8)




Peter s mamou.

Meky Žbirka: Tajná svadba
Zobraziť galériu (8)




Denisa sa uvoľňuje.

Meky Žbirka: Tajná svadba
Zobraziť galériu (8)




Prvá manželská polievka.

Meky Žbirka: Tajná svadba
Zobraziť galériu (8)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu