Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Nicole Kidman: Konečne mám prsia!

Nicole Kidman Zobraziť galériu (33)
Nicole Kidman

LOS ANGELES – Herečka Nicole Kidman po dlhom snažení konečne otehotnela. Hviezda filmu Hodiny si nemôže vynachváliť šťastie nosiť pod srdcom nový život.

Dieťatko jej totiž v tele búri hormóny, vďaka ktorým sa jej začali zväčšovať prsia. Austrálska rodáčka nikdy nevynikala bujným poprsím, teraz však tvrdí, že má konečne poriadne balóny. "Vďaka tomu, že som tehotná, budem mať väčšie prsia. To je jedna z tých mnohých dobrých vecí, na ktoré sa môžem tešiť," vyhlásila 40-ročná Nicole. Dúfa tiež, že svojmu manželovi Keithovi porodí ešte niekoľko potomkov.

"Chcem priviesť toto dieťa na svet bezpečne a šťastne, potom uvidíme. Keith a ja by sme veľmi radi mali veľkú rodinu. V túto chvíľu som ale veľmi šťastná, nič viac si neželám. Je to úžasné, že mám dostatok peňazí a v rovnakú chvíľu žijem tam, kde chcem a môžem pracovať v oblasti, v ktorej chcem a je to tvrdo zaslúžené. Som rada že žijem tak, že môžem povedať: 'Mám svoj domov, mám svoje manželstvo a som schopná ísť po svojej umeleckej dráhe a stále sa pritom starať o seba a celú svoju rodinu.' Je to veľké požehnanie," povedala Nicole.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu