Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Otec Playboya Hefner chce sexovať až do stovky

Zakladateľ pánskeho magazínu Playboy Hugh Hefner. Zobraziť galériu (8)
Zakladateľ pánskeho magazínu Playboy Hugh Hefner.

LOS ANGELES - Osemdesiatročný zakladateľ pánskeho magazínu Playboy, Hugh Hefner, vedie i v pokročilom veku veľmi čulý sexuálny život. Má rovno tri partnerky a tvrdí, že so sexom skončí, až sa dožije stovky.

„Do sto rokov mienim fungovať, ako v normálnom živote, tak, a to hlavne, v posteli,“ hovorí Hefner, ktorého drží v čulosti vedľa Playboya a troch mileniek tiež vlastnú televíznu show.

Hugh žije vo svojom sídle neresti s Holly Madisonovou, Kendrou Wilkinsonovou a Bridget Marquardtovou. Teraz ale po prvýkrát vyhlásil, že dá zrejme manželský sľub Holly. „Myslím, že s Holly raz povedieme monogamný vzťah. Kendra i Bridget to vedia a neriešia to. Sú s tým vyrovnané a berú to v pohode. Nie sú u mňa z čistej lásky, ale úplne z iných dôvodov,“ hovorí otvorene Hefner.

Kendra sa pred časom nechala počuť, že ju Hugh už toľko sexuálne neuspokojuje a netuší, ako dlho u neho vydrží. 22-ročná Playmate priznala, že pán Playboy používa k jej plnému uspokojeniu erotické pomôcky, sám už to nezvláda. „Mám 22 rokov a celý sexuálny život pred sebou,“ hovorí Kendra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu