Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Saskiin prvý rok: Vianoce aj narodeniny oslávila doma

Len zriedkavo si Andrea Pálffy-Belányi môže malú Saskiu odviezť na chvíľku domov. Zobraziť galériu (10)
Len zriedkavo si Andrea Pálffy-Belányi môže malú Saskiu odviezť na chvíľku domov. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Dievčatko, ktoré pozná celé Slovensko, Saskia Pálffyová, oslávilo prvé narodeniny pri svojich slávnych rodičoch. Bábätko, ktoré pre zdravotný stav trávi väčšinu roka v nemocnici, však Andrei (31) a Žigovi (35) nechýbalo pod vianočným stromčekom.

Pálffyovci počas najkrajších sviatkov roka žiarili šťastím. A mali dôvod! Ich jedinú dcérku Saskiu totiž presne na Štedrý deň pustili z nemocnice domov a podľa zistení Nového Času je so svojimi rodičmi dodnes. Maličká, ktorá sa exmoderátorke Andrei Pálffy-Belányi narodila pred rokom predčasne, má neustále zdravotné problémy. A práve pre to je pod stálym dozorom lekárov. Podľa informácií Nového Času je malá Pálffyová na bratislavských Kramároch hospitalizovaná pomerne často.

Bolo to tak aj vlani v decembri, keď obaja slávni rodičia dennodenne dochádzali za dcérkou do nemocnice. Saskia má údajne zabehnutý režim, niekoľko dní pobudne na nemocničnom lôžku, kde sa o ňu stará tím odborníkov, a potom si ju Andrea so Žigom zasa zoberú na nejaký čas domov. „Je to naše súkromie, nebudeme sa k tomu vyjadrovať,“ odkázala Novému Času v esemeske Andrea. Isté však je, že rodičia sa o svoje prvorodené dieťa starajú dokonale. A

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu