Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Prefetovaný Ozzy Osbourne: Nedokáže napísať vlastné pamäti

Ozzy to má ťažké. Do mája má napísať autobiografiu, na nič si však nespomína. Zobraziť galériu (17)
Ozzy to má ťažké. Do mája má napísať autobiografiu, na nič si však nespomína. (Zdroj: keystone)

LONDÝN - Takmer na nič sa nepamätá! Spevák Ozzy Osbourne (59) je známy svojím priznaním, že väčšinu 80. rokov si vôbec nepamätá. Zrejme je však toho viac.

Nadmerné užívanie alkoholu a drog zjavne poznačilo Ozzyho pamäť. Starnúci "pekelník" sa totiž rozhodol napísať vlastné pamäti, stretol sa však s vážnymi ťažkosťami - mnohé udalosti si nevie vôbec vybaviť.

Ozzy sa na staré kolená rozhodol, že je pravý čas vydať biografiu podobne ako iné - jemu podobné - figúrky hudobného neba. Líder Black Sabbath podpísal kontrakt vo výške milióna libier, tieto peniaze si však zarába veľmi ťažko.

Ozzy bojuje sám so sebou a svojou vymazanou pamäťou už dva roky a termín vydania knihy sa stále posúva - momentálne je dátum stanovený na máj. Zdá sa však, že ani ten nedodrží.

"Neviem si predstaviť, že by tá kniha vyšla o päť mesiacov, pretože Ozzy ešte nič poriadne nenapísal," prezradil spevákov blízky kamarát. Ozzy o problémoch s pamäťou otvorene hovorí. "Moja pamäť už nie je ako kedysi - pre alkohol a drogy, na ktorých som celý dospelý život fungoval," priznáva spevák.

"Často sa ma pýtajú: ,Je to pravda, že si vyšnupal lajnu mravcov?' Poznajúc seba samého sa mi to aj zdá pravdepodobné. Ale či si to pamätám? V žiadnom prípade," dodáva spevák. No ktovie, ako na jeho problémy s pamäťou zareaguje vydavateľstvo, s ktorým podpísal zmluvu...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu