Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Angelina Jolie na seba hádže kilá kaviáru, aby bola krásna

Angelina Jolie Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Herečka Angelina Jolie už vo veku 32 rokov nemôže nechať krásu iba na gény. Jej pleť nezadržateľne starne, tak ako u všetkých smrteľníkov.

Hviezda filmu Beowulf sa rozhodla zveriť svoju tvár do starostlivosti tomu najkvalitnejšiemu kaviáru. Na pleť si natiera doslova kilogramy krému z ikier jesetera sibírskeho.

Skôr ako ikry by jej však pomohlo pár kíl navyše, pretože Angelina výrazne schudla a tvár jej zostarla. Prudký úbytok váhy začal po smrti milovanej matky Marcheline Bertrandovej, ktorá svoj boj s rakovinou prehrala tento rok v januári.

Jedna špeciálna kaviárová kúra stojí v salóne v prepočte asi 10 000 korún. Herečka pri nej musí v sanatóriu stráviť tri hodiny. Najskôr absolvuje lymfodrenáž, ktorá odbúra z kože toxické látky, potom sa aplikuje špeciálny krém, ktorý je vďaka ikrám doslova nabitý cennými tukmi a bielkovinami.

Doma sa Angelina krémuje omladzujúcim sérom z kaviáru od La Prairie, ktorému za svoj úžasný vzhľad vďačí aj jej partner Brad Pitt, Gwyneth Paltrow, Mick Jagger a Kate Moss či Stella McCartney.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu