Utorok24. september 2024, meniny má Ľubor, Ľuboš, zajtra Vladislav

Bača o dlhu voči športovému klubu: Všetko je doriešené

Juraj tvrdí, že išlo len o nedorozumenie.
Juraj tvrdí, že išlo len o nedorozumenie.

BRATISLAVA - Jeden zo svojich problémov má bývalý jojkársky ženích Juraj Bača (30) z krku. Ešte 8. decembra priniesol Nový Čas informáciu, že bývalý slovenský reprezentant dlhuje svojmu bývalému klubu športové náčinie v hodnote 300-tisíc korún. V prípade, že by veci do konca roka nevrátil, hrozila mu žaloba. Podarilo sa mu stanovený termín stihnúť?

To, že Bača už dva roky „zabudol“ vrátiť hodnotné veci Športovému klubu polície, prezradila začiatkom decembra šéfka klubu Jana Masárová: „Sú to pádla, zjazdové lyže, tenisové rakety, kufre, horský bicykel, pádlovací trenažér a je toho ešte oveľa viac. Ich hodnota sa približuje k sume 300-tisíc korún.“

Klub stanovil Bačovi termín na vrátenie náčinia do konca roka, inak chcel celú kauzu posunúť právnemu oddeleniu ministerstva vnútra. Bača podlžnosť pripustil, tvrdil však, že ide len o staré pádla. Do konca roka zostávajú už len tri dni a Nový Čas sa preto rozhodol zistiť, či má klub už svoje veci späť. „Ak niečo chcete vedieť, zavolajte Ďurovi, on vám všetko povie. On má čas,“ zareagovala stroho Masárová. Samotný Bača vidí celú kauzu ako nedorozumenie. „Všetko je doriešené. Bola to len otázka času a všetko je už v najlepšom poriadku,“ uzavrel Bača.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu