Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Bača o náčiní, ktoré dlhuje klubu: Sú to staré pádla!

Juraj pripúšťa, že má záväzok voči športovému klubu, no podľa jeho slov ide iba o pádla.
Juraj pripúšťa, že má záväzok voči športovému klubu, no podľa jeho slov ide iba o pádla.

BRATISLAVA - Momentálne najznámejšiemu televíznemu ženíchovi Jurajovi Bačovi (30) hrozí žaloba! Športovému klubu polície v Bratislave, ktorého bol 12 rokov členom, totiž napriek mnohým výzvam stále dlhuje nafasované športové náčinie.

No kým vedenie klubu tvrdí, že cena vecí sa šplhá k 300-tisíc korunám, Bača oponuje: „Sú to len staré pádla!“

Podľa vyjadrení Športového klubu im ich bývalý člen už dva roky dlhuje pomerne hodnotné náčinie. „Tých vecí, ktoré má Juraj vrátiť, je veľa. Sú to pádla, zjazdové lyže, tenisové rakety, kufre, horský bicykel, pádlovací trenažér a je toho ešte oveľa viac. Ich hodnota sa približuje k sume 300-tisíc korún,“ povedala pre Nový Čas šéfka Športového klubu polície v Bratislave Jana Masárová. A ak športovec do konca roka náčinie nevráti, sú Bačovi kolegovia odhodlaní posunúť celú vec právnemu oddeleniu ministerstva vnútra.

Jojkársky ženích však s týmto výpočtom nesúhlasí: „Evidujem záväzok vrátiť staré športové náčinie, ktoré je uložené v komárňanskej lodenici. Ide o staré pádla, ktoré som používal na reprezentáciu Slovenskej republiky,“ tvrdí kajakár.

Podľa zistení Nového Času sa cena kvalitnejšieho kajakárskeho pádla pohybuje okolo 2 000 korún. To by mohlo znamenať aj to, že Bača má tých pádiel uschovaných v lodenici okolo 150 kusov. „Po návrate na Slovensko sa k tomu ochotne vyjadrím,“ prisľúbil Novému Času Bača, ktorý po skončení romantickej šou Vyvolená odcestoval do Ameriky a domov by sa mal vrátiť až tesne pred Vianocami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu