Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Britney sa chce vydávať!

Britney sa rozhodla vydať za každú cenu. Zobraziť galériu (7)
Britney sa rozhodla vydať za každú cenu. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Britney Spears si brúsi zuby na nového ženícha! Túži sa vydať a ženie sa do toho tak divoko, že dokonca odmieta uzatvoriť predmanželskú zmluvu.

Jej nastávajúcim sa má stať producent Sam Lufti, ktorý sa preslávil predovšetkým svojou výbušnou povahou. Speváčkin exmanžel Kevin Federline dal však jasne najavo, že so svadbou nesúhlasí a dotyčného v žiadnom prípade nepustí ku svojim synom.

„Kevin videl Sama, keď sa rozzúril. Počuli sme, že hnusne nadáva a používa veľmi hrubé výrazy, keď je s Britney sám. Kevin jej zakázal, aby brala chlapcov k Samovi. V skutočnosti jej Kevin pohrozil súdnym príkazom o zákaze prístupu k synom. Stratí právo navštevovať chlapcov, ak bude s nimi aj Sam,“ prezradil zdroj magazínu Star.

Lenže na Britney vyhrážanie neplatí. Strach z toho, že by mohla prísť o chlapcov, ju neodradí od jej plánov, čo už dokázala aj v minulosti.

„Britney je úplne pod Samovým vplyvom. Všetko vidí iba jeho perspektívou, dokonca aj seba. Počul som, že platí jeho účty za jedlo, platí za neho v bare, v reštauráciách, kupuje mu oblečenie. Stará sa o všetko,“ dodal zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu