Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Olešová to dokázala: Už je v počasí!

Lucia v nedeľu v Počasí pred obrazovkou s pôsobivým pozadím predviedla zaujímavé spevácke číslo. Zobraziť galériu (17)
Lucia v nedeľu v Počasí pred obrazovkou s pôsobivým pozadím predviedla zaujímavé spevácke číslo.

BRATISLAVA - Konečne sa dočkala! Semifinalistka SuperStar Lucia Olešová (19) sa vskutku veľmi rafinovane pre pracúva do televízie Markíza. Speváčka, ktorá sa preslávila vetičkou „Ja sa vrátim“, bola v nedeľu večer hlavnou hviezdou predpovede počasia.

Iróniou je, že pár minút po nej sa na obrazovke objavila jej sokyňa v láske, Marianna Ďurianová (30). Zdá sa, že Lucia Olešová svoj sľub o návrate na televíznu obrazovku myslela vážne! Čiastočne jej k tomu túto nedeľu dopomohol Juraj Mokrý (29), ktorý semifinalistke SuperStar poskytol dostatočne veľký priestor vo svojom Počasí.

Jej hlas najskôr „nenápadne“ sprevádzal Mokrého predpovede na najbližšie dni a snehové správy, a potom to prišlo. Diváci si ju mohli vychutnať celú, spievajúcu v sexi tričku, ktoré umožnilo vyniknúť jej bujnému poprsiu. „Lucia ako pravá mníchovská perla bola mojím mikulášskym darčekom všetkým divákom,“ vysvetľoval Mokrý, hoci už bolo tri dni po Mikuláši. Je však otázne, či Mokrý narážal na Olešovej spevácke začiatky v Mníchove, alebo na jej vzťah so známym mníchovským podnikateľom.

„Bola to naozaj zaujímavá skúsenosť a práca pred kamerou sa mi ohromne páčila,“ opisovala svoje bezprostredné pocity z nakrúcania samotná Olešová, ktorá verí, že to nebola ani zďaleka jej posledná televízna skúsenosť.

Od vypadnutia zo SuperStar sa objavila na Markíze už druhýkrát. Prvý raz na konci októbra v športových správach, kde odvysielali príspevok o jej spievaní na futbalovom štadióne v Žiline pred ligovým zápasom so Slovanom a najnovšie v nedeľu. Pred ňou však naďalej ostáva azda najťažšia úloha - dostať sa do hlavnej spravodajskej relácie, teda Televíznych novín.

„Myslím, že by nám to so Žitným celkom svedčalo,“ dodala Olešová, ktorá vystupovala v Počasí bez nároku na honorár. S Mariannou by však v takom prípade bojovala už o druhého muža v jej živote.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu