Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Keď celebrity pomáhajú

Ivana Christová Zobraziť galériu (4)
Ivana Christová

BRATISLAVA - V posledných rokoch sa spustila lavína charitatívnych akcií a činov, ktoré sa spájajú s menami slávnych ľudí. Množstvo celebrít sa zapája do pomoci chorým ľuďom, deťom i zvieratám...

Vo svete je bežné, že prominenti berú dobročinnosť ako rozmar a otázku prestíže, pretože niekedy chcú pomôcť len sami sebe. Je to predsa veľmi dobrý spôsob, ako sa zviditeľniť a ukázať v tom najlepšom svetle. U nás to tak azda ešte nie je.

IVANA CHRISTOVÁ (37)

- Modelka a podnikateľka sa rozhodla pomáhať chorým deťom a aj preto nedávno zorganizovala charitatívne podujatie. Vedie aj združenie, ktorého misiou je pozdvihnutie úrovne nemocníc a zdravotníckych zariadení s cieľom pomôcť detským onkologickým pacientom.

Keď celebrity pomáhajú
Zobraziť galériu (4)

KAMILA MAGÁLOVÁ (57)

- Popri herectve sa herečka Magálová veľmi aktívne podieľa na podujatiach venovaných deťom. Tiež je veľvyslankyňou dobrej vôle UNICEF na Slovensku, patrónka Slobody zvierat a aktívne sa podieľa na záchrane koní. Uf, tá toho veru stíha...
Keď celebrity pomáhajú
Zobraziť galériu (4)

JURAJ HAJDIN (31)

- Mladý moderátor televízie JOJ aspoň raz do mesiaca navštevuje malých pacientov v detskom onkologickom oddelení na bratislavských Kramároch. Vždy sa snaží deťom spríjemniť dlhú chvíľu nejakou dobrotou či malým darčekom. Juraj sa stará aj o opustené zvieratká.
Keď celebrity pomáhajú
Zobraziť galériu (4)

PETER DVORSKÝ (56)

- Slávny operný spevák založil v roku 1991 nadáciu, ktorá je orientovaná predovšetkým na pomoc deťom s mozgovou obrnou. Viedol ho k tomu fakt, že jeho dcéra Marta (26) sa s touto diagnózou narodila. Dnes je už spevákova dcéra v poriadku a nadácia ďalej úspešne funguje.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu