Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Madonna: Volajte ma Louisa!

Madonna Zobraziť galériu (24)
Madonna "Louisa". (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Kríza stredného veku sa nevyhla ani Madonne. Popová kráľovná vraj svojich priateľov núti, aby ju volali Louisa. Svoje druhé meno chce vymeniť za to, pod ktorým sa preslávila ako skutočná jednotka šoubiznisu.

V auguste budúceho roka oslávi 50. narodeniny a mnohí jej blízki si myslia, že jej tento fakt zatemnil myseľ. „Madonna nás požiadala, aby sme ju oslovovali Louisa po 25 rokoch, čo bola Madonnou. Tvrdí, že sa chce vrátiť k svojim koreňom a spomenúť si na to, kým bola, keď sa narodila,“ prezradila časopisu Now speváčkina kamarátka.

„Súvisí to s tým, že bude mať už 50 rokov a má krízu stredného veku. Teraz si je oveľa bližšia so svojimi siedmimi súrodencami. Rada s nimi spomína na mladosť v Michigane. Je to ako keby sa v kruhu vracala ku svojim koreňom,“ prezradila kamarárka pre Sunday Express.

Popová kráľovná sa narodila ako Madonna Louise Veronica Cicconová. Má však veľa prezývok, medzi nimi napríklad Nonnie, Maddy, Mo, The Material Girl, Madge a M. Keď sa stala vyznávačkou tajnej židovskej náuky kabala, vybrala si meno Esther.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu