Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Madonna ničí život svojim deťom: Zrušila Vianoce!

Madonna Zobraziť galériu (8)
Madonna (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Madonna (49) začína mať s pribúdajúcimi rokmi zvláštne nápady. Speváčka, ktorá vyznáva judaistickú kabalu, sa rozhodla celej svojej rodine zrušiť Vianoce, pretože sa priečia jej viere.

Jej tri deti tak nedostávajú darčeky a neužijú si nič z príjemnej atmosféry najkrajších sviatkov roka.

Madonna sa dostala ku kabale, ktorá je akousi mystickou odnožou judaizmu, už koncom 90. rokov a čím ďalej, tým viac toto náboženstvo ovplyvň uje jej život. Ako priznal jej manžel Guy Ritchie, s Vianocami sa rozhodla skoncovať už pred dvoma rokmi. „Po tom, ako sme ich zrušili a prestali sme s darčekmi, začali sme si viac užívať vzájomnú spoločnosť,“ vyhlásil britský režisér.

Ich 7-ročný syn Rocco, adoptovaný David (2) a Madonnina 11- ročná dcérka Lourdes tak nemajú stromček a svojim vrstovníkom môžu Vianoce akurát tak závidieť. Vyznávači kabaly totiž oslavujú len posvätné židovské dni a Vianoce či Veľká noc sú pre nich veľkou neznámou, keďže Ježiša Krista nepovažujú za Božieho syna.

No ktovie, ako budú deti po rokoch spomínať na obdobie, keď im mama odoprela sviatky, kým ostatní si ich mohli užívať...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu