Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Barbara Šulíková chce dokázať, že je rockerka

Barbara Šulíková
Barbara Šulíková

BRATISLAVA - Semifinalistka tretej série speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar Barbara Šulíková túži po vlastných pesničkách.

Mladá rockerka sledovala nedeľňajšie rockové kolo súťaže už len ako diváčka. Ako povedala, mala pri sledovaní finalistov zmiešané pocity. "Toto kolo by som určite prežívala naplno a spievala by som s plným nasadením," priznala Barbara.

Ako podotkla, aj Adelina a Pycova recesia - vymyslená kapela Kruté Vianoce v nej vyvolala zvláštnu spomienku. "Spomenula som si na Vianoce, keď som strašne túžila dostať pod stromček discman a kamoškám som o tom rozprávala deň čo deň. Nakoniec som dostala kopu iných darčekov, len discman tam nebol. To bude už asi môj osud," skonštatovala.

Aj v SuperStar sa podľa vlastných slov najviac tešila na rockové kolo, no nedostala sa doň. "Asi mám niekde v osude napísané, že nič len tak ľahko nedostanem, že o všetko sa musím zaslúžiť vlastným pričinením," zamyslela sa.

Vytúžený discman v detstve napokon získala vďaka vlastnému úsiliu - vyhrala ho v speváckej súťaži Kakaoslávici. Rovnaká situácia podľa nej nastala aj teraz. Znovu stojí pred výzvou a ak chce dokázať, že rockerkou naozaj je a chce sa prezentovať práve v tomto hudobnom štýle, najpresvedčivejším argumentom budú vlastné rockové pesničky. K tým sa môže čoskoro prepracovať. Za sebou má totiž prvé stretnutie v skúšobni so skupinou Margot, ktorá jej nedávno ponúkla spoluprácu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu