Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Neskutočná podoba: Valentína a Andrea

Daniel Volopich je šťastný muž. Po svojom boku nemá len krásnu manželku, ale aj tri dcéry - rovnako krásne ako najstaršia Valentína. Zobraziť galériu (14)
Daniel Volopich je šťastný muž. Po svojom boku nemá len krásnu manželku, ale aj tri dcéry - rovnako krásne ako najstaršia Valentína. (Zdroj: BLESK)

PRAHA - Bývalá misska a modelka Andrea Verešová (26) má dvojníčku! A nemusela po ňu veru chodiť ďaleko.

Je ňou dcéra jej manžela Daniela Volopicha (42) z prvého manželstva, štrnásťročná Valentína. Štíhla vysoká postava, rovnaký účes a tvár bábiky - podoba je naozaj neodškriepiteľná! Vyrastie z Valentínky Andreina konkurencia?

Hoci má dcéra právnika Daniela Volopicha iba štrnásť rokov, je už teraz veľká fešanda a na svoj vek je skutočne vyspelá. Krásu majú zrejme v rodine, pretože aj Daniel je riadny fešák. Podoba s jej macochou Andreou Verešovou je priam dych vyrážajúca!

Valentína má postavu modelky, peknú tváričku a na hlave dlhú hnedú hrivu - presne ako Andrea! Bývalá misska sa však konkurencie báť nemusí, lebo Valentínu modeling vôbec neláka, hoci na to rozhodne má. Venuje sa lyžovaniu, dokonca reprezentuje Českú republiku a v tom chce určite pokračovať.

Podľa Verešovej slov sa príliš nezhodujú ani povahovo, Valentínka je vraj oveľa viac dominantná a dravá, a keď sa stretnú, Andrea sa cíti ako jej mladšia sestra. „Veľmi sme si padli do oka hneď na začiatku tým, že sme obe úplne iné, krásne sa dopĺňame a veľmi si rozumieme,“ hovorí o vzťahu k svojej nevlastnej dcére slovenská kráska. „Jediné, čo sa u nás zhoduje je to, že aj Valentínka sa raz túži stať právničkou ako som ja a jej otec.“

Nuž čo, Daniel sa skutočne nemôže sťažovať, je obklopený krásnymi a navyše cieľavedomými ženami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu