Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Pink nezvláda manželovu neveru, uvažuje o rozvode

Speváčka Pink prestáva tolerovať manželovu neveru Zobraziť galériu (10)
Speváčka Pink prestáva tolerovať manželovu neveru

LOS ANGELES - Hra na otvorené manželstvo speváčke Pink (28) prerástla cez hlavu. Jej manžel a motokrosový pretekár Carey Hart (32) sa na verejnosti ukazuje s neznámou blondínkou a jej sa to prestáva páčiť. Pink dva roky po svadbe údajne uvažuje o rozvode.

Nechce už vedľa seba muža, ktorý hľadá potešenie aj u iných žien. Keď bola na turné v Južnej Afrike, jej manžela videli v spoločnosti atraktívnej blondínky. Navonok to vyzeralo tak, že Pink sa nad celú záležitosť dokázala povzniesť. Ale zdroje blízke páru tvrdia, že všetko je inak. Hoci na začiatku manželstva s otvoreným vzťahom súhlasila, dnes začína veci pociťovať inak.

Biologické hodiny nemilosrdne tikajú a speváčka potrebuje istotu. „K rozvodu už nie je ďaleko,“ potvrdil správy o manželskej kríze jeden z jej priateľov. „Carey sa s touto konkrétnou blondínou ukazuje dokonca aj na verejnosti. Ale Pink vedela, do čoho ide,“ komentuje ďalej situáciu. „Carey je unavený z jej večných obviňovaní, ktoré sa týkajú nevery a neustálych hádok,“ vyjadril sa pre magazín Us už minulý mesiac ďalší z jej priateľov. Speváčkin hovorca zatiaľ všetky správy o tejto manželskej kríze tvrdošijne popiera.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu