Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Jake Gyllenhaal: Vyrastal som medzi gaymi

Zobraziť galériu (4)

LOS ANGELES - Od chvíle, keď Jake Gyllenhaal hral v Skrotenej hore jedného z homosexuálnych kovbojov, špekuluje sa o jeho sexuálnej orientácii. 26 ročný herec priznáva, že sám novinárov v minulosti miatol a špekulácie trochu priživil.

Napriek tomu, že vyrastal medzi gaymi a stále ho obklopujú, on sám sa cíti byť heterosexuálom a nikdy vraj s mužom nič nemal.

„Nemyslím, že by som sa mal obávať homosexuality, keby k tomu došlo,“ prehlásil Jake krátko po premiére Skrotenej hory. Verejnosť si túto vetu vysvetlila tak, že sex s mužom považuje za súčasť svojho života. „Nemyslel som to tak provokatívne. Nerád sa do niečoho nútim, ale homosexualita je pre mňa prijateľná. Vyrastal som v meste, kde polovica ľudí, ktorých som poznal, boli gayovia. Obaja moji krstní otcovia sú gayovia,“ povedal Jake listu Sunday Telegraph.

Práve kvôli prostrediu, v ktorom odmalička vyrastal, nevidí dôvod, prečo by prípadné skúsenosti s mužmi tajil a mal sa za ne hanbiť. Sex s nimi nikdy nemal. „Nič také sa mi nikdy nestalo. Žijem v inom svete,“ dodal Gyllenhaal.

V dobe, keď Skrotenú horu natáčal, chodil s Kirsten Dunstovou. Po rozchode s ňou sa zaplietol s Reese Witherspoonou, a aj tak mu po premiére filmu o láske dvoch kovbojov chodili homofóbne listy. „Pochopil som tak homofóbiu, s ktorou by som sa normálne nestretol,“ uviedol herec.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu