Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Belohorcová nafotila ďalší kalendár

Zuzana ako ju nepoznáme. S neterkou Carolinkou zvečnená v kalendári. Zobraziť galériu (19)
Zuzana ako ju nepoznáme. S neterkou Carolinkou zvečnená v kalendári.

PRAHA - Nie je tajomstvom, že exmoderátorka Zuzana Belohorcová (31) nafotila už niekoľko kalendárov odhaľujúcich jej sexi krivky.

Ako to však vyzerá, keď sa sexica hrá na anjela?! So svojou 2-ročnou neterkou Carolinkou sa moderátorka tentoraz nechala vyfotiť do kalendára pre charitatívny projekt The Beautiful Mind. Ako jediná Slovenka medzi českými kráskami tak dokázala, že nie je jej ľahostajný osud ostatných... a že dokáže pózovať aj zahalená!

Kalendár určený na pomoc chorým a opusteným deťom The Beautiful Mind uvedie dvanásť žien v situáciách s deťmi rôznych vekových kategórií. Originálne snímky majú zachytávať hĺbku a nežnosť vzťahu medzi ženou a dieťaťom. Jediná Slovenka, ktorá sa na projekte zúčastnila - Zuzana Belohorcová sa na fotografii objaví s dcérou svojej sestry Adriany, malou Carolinkou.

„Nápad, ktorý mala druhá česká vicemiss Lilian Fischerová, urobiť tento kalendár a celkovo myšlienka The Beautiful Mind bolo rozhodnutie, ktoré si zaslúži pozornosť,“ hovorí Belohorcová. Okrem nej sú súčasťou kalendára predovšetkým české missky, napríklad Lucie Hadašová, Lucie Váchová, ale aj playmate Vlaďka Erbová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu