Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Lýdia Eckhardt predstaví stoštyri nových modelov

Lýdia Eckhardt
Lýdia Eckhardt

Dáma slovenského módneho neba Lýdia Eckhardt v spolupráci s Produkčným domom FORZA pripravila pre svojich priaznivcov a priateľov štyri módne prehliadky v mestách: Trenčianske Teplice, Banská Bystrica, Poprad a Bratislava.

Jej tohtoročná séria módnych prehliadok v štyroch slovenských mestách bude ukážkou nových inšpirácií a trendov pre nadchádzajúcu sezónu. V Trenčianskych Tepliciach predstaví svoju prehliadku z ôsmich kolekcií 26. októbra, v Banskej Bystrici 30. októbra, v Poprade 2. novembra a v bratislavskom PKO 6. novembra. Prehliadky majú svoju vlastnú atmosféru, svoj rukopis, sú spoločenskou udalosťou. Nebude to inak ani tentokrát. Módne defilé ôsmich kolekcií aktuálnych modelov na sezónu jeseň zima 2007 s názvami KOVOVÁ, ZLATÁ, FAREBNÁ, NOVÉ TALENTY, VZNEŠENÁ, ŠELMA, SNEŽNÁ a SLÁVNOSTNÁ.

Na móle sa budú predvádzať krásne ženy s ladnými krivkami a zvučnými menami ako Katarína Holáňová I. vicemiss 2005, Katka Janculová Miss sympatia 1997. Sériu prehliadok otvorí a uzavrie Linda Rezešová, ktorá sa po dlhej dobe opäť vracia na mólo. Výnimočným doplnkom módnej prehliadky bude aj rakúsky saxsafonista Georg Barnert, Jaro Bekr so skupinou a šperky Oľgy Brunerovej, ktoré modelky predvedú v kombinácii s módnymi návrhmi.

Stoštyri modelov Lýdie Eckhardt budú predvádzať modelky FORZA MODELS ako Zuzana Slivková, Klaudia Kováčová, Kristína Vlková, Ivana Smolková, Romana Smolková a.i. Moderátorkou prehliadok bude Jarmila Hargašová.

Napriek všetkým úspechom, ktoré Lýdia dosiahla, si zachovala zrelý pohľad na život a hodnoty, ktoré sú dôležité – zdravie a medziľudské vzťahy založené na priateľstve a dôvere, či už v kruhu svojich blízkych, spolupracovníkov alebo zákazníčok.

Predaj vstupeniek >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu