Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Švajda odchádza na dva mesiace z Markízy: Flek mi podržia!

Po návrate z Mexika sa Švajda má kam vrátiť.
Po návrate z Mexika sa Švajda má kam vrátiť.

BRATISLAVA - Moderátorské kreslo v Televíznych novinách Markízy má isté! Patrik Švajda (35), ktorý koncom októbra odcestuje na dva mesiace reprezentovať Slovensko na svetové finále Bailanda do Mexika, sa nemusí vôbec obávať, že by počas svojej neprítomnosti prišiel o miesto.

„Patrika Švajdu rozhodne nemienime nahradiť,“ tvrdia kompetentní v Markíze. Od chvíle, keď Markíza zverejnila informácie, že Patrik Švajda odchádza spolu s tanečnou partnerkou Majkou Lörinčíkovou (15) z Bailanda na dva mesiace do Mexika, sa začali objavovať špekulácie, že jeho miesto v Televíznych novinách je ohrozené. „Televízia Markíza rozhodne nemieni nahradiť moderátora Patrika Švajdu. Počas jeho účinkovania v Bailande v Mexiku ho bude zastupovať Jaro Zápala, ale ide skutočne len o zastupovanie,“ uistila hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Patrik sa tak nemá čoho obávať a s pokojným srdcom môže odcestovať. „O reprezentovanie Slovenska na svetovom finále Bailanda ma požiadalo vedenie televízie. Neriskoval by som stoličku moderátora, ak by som s ním nebol vopred dohodnutý, že sa do nej vrátim. Moderovanie Televíznych novín je pre mňa stále pracovná priorita,“ prezradil Švajda, ktorého vraj do Mexika prídu podporiť aj jeho dlhoročná priateľka Zlatica Puškárová spolu s jeho mamou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu