Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Patrik Švajda na svetové finále Bailanda: Kto ho nahradí v spravodajstve?

Patrik Švajda a Majka Lörinčíková sa pretancovali na svetové finále Bailanda v Mexiku. Zobraziť galériu (2)
Patrik Švajda a Majka Lörinčíková sa pretancovali na svetové finále Bailanda v Mexiku.

BRATISLAVA - Moderátor Patrik Švajda (35) opúšťa markizácke Televízne noviny! V Záhorskej Bystrici preto potrebujú niekoho, kto ostrieľaného bojovníka nahradí.

Patrik a jeho tanečná partnerka Majka Lörinčíková (15) totiž vycestujú na svetové finále Bailanda, ktoré bude onedlho v Mexiku. Nový Čas vie, kto Patrika nahradí!

Hoci Bailando vyhrali Viki Ráková (25) a Juraj Šoltés (22), do Mexika pocestuje dvojica, ktorá skončila druhá. Viki sa totiž nemôže uvoľniť z nakrúcania seriálu Susedia. Preto na svetové finále Bailanda, ktoré sa začne o mesiac v Mexiku, vycestujú Patrik Švajda a Majka Lörinčíková.

Patrik tým však zavaril Televíznym novinám, pretože vrátiť by sa mal až tesne pred Vianocami. Markíza už má náhradníka, ktorý ho počas neprítomnosti zaskočí. Nový Čas zistil, že ním bude moderátor Športových novín Jaroslav Zápala! Keďže s moderovaním naživo má skúsenosti, nemala by to byť pre neho veľká zmena.

Na Patrika bude doma čakať aj jeho priateľka Zlatica Puškárová (30), hoci nevylučuje, že za svojím milým si do Mexika raz odbehne. „Veľmi Patrika podporujem, pretože každú medzinárodnú príležitosť a šancu zviditeľniť Slovensko treba určite využiť,“ povedala Zlatka, ktorá zostane na dva mesiace bez svojho miláčika.

Do Mexika si to namieri aj choreograf a bailanďácky porotca Ján Ďurovčík, choreograf Fero Plančár a Vilo Rozboril so štábom. Patrik mal najskôr pochybnosti, ale teraz sa už veľmi teší: „Keď som sa dozvedel o tejto možnosti, potešil som sa, hoci som najskôr váhal, či ísť na taký dlhý čas preč. Podporila ma v tom však najmä Zlatka, ktorá povedala, že takáto šanca sa neodmieta. Keby nebola súhlasila, ostal by som doma,“ dodal moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu