Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Owen Wilson končí so skupinovým sexom

Owen Wilson Zobraziť galériu (7)
Owen Wilson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Owen Wilson vyzerá po pokuse o samovraždu veľmi dobre, aspoň podľa svedkov, ktorí ho videli na verejnosti.

Hollywoodsky herec si vyrazil na pláž Venice Beach v Los Angeles so svojim bratom Andrewom. Obaja vyvádzali v mori, okoloidúci si vraj nemohli nevšimnúť, že Owen má na zápästiach jazvy po neúspešnom pokuse opustiť tento svet.

Herec sa pokúsil otráviť sa barbiturátmi a nadôvažok si podrezal žily. Príbuzní ho však našli práve včas a v nemocnici sa rýchlo zotavil.

Owen sa pokúšal skoncovať s divokým životným štýlom plným alkoholu a skupinového sexu. Práve, kvôli jeho výstrelkom sa s ním rozišla kolegyňa Kate Hudson. „Owen si uvedomil, že sa potrebuje trochu upokojiť. Je známy svojou láskou k ženám, ale cíti, že potrebuje zmenu,“ priznal zdroj denníku Daily Star.
„V mladosti trávil celé dni zábavou, ale už sa trochu ustálil. Čokoľvek sa deje, uvedomuje si, že prvým krokom správnym smerom bude mať sex len s jednou ženou. Trojice, štvorice a pätice má teraz zakázané,“ dodal zdroj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu