Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Owena Wilsona strážia ako Šípkovú Ruženku

Owen Wilson Zobraziť galériu (4)
Owen Wilson

LOS ANGELES - Po šiestich dňoch v nemocnici sa Owen Wilson vrátil domov. Aj keď je rád, že mu pokus o samovraždu nakoniec nevyšiel, je v zlom psychickom stave. Rodina ho preto stráži na každom kroku doslova ako Šípkovú Ruženku.

"Owen je v zlom psychickom stave, ale hovorí, že je rád nažive," potvrdil priateľ rodiny Wilsonovcov. Tridsaťosemročný herec je späť vo svojom dome v Santa Monice. "Vie, že sa dostal blízko ku koncu svojho života, je však šťastný, že ho zachránili pred ním samotným. Teraz je doma s ľuďmi, ktorí ho monitorujú 24 hodín denne," dodal zdroj.

Wilsona prijala nemocnica 26. augusta po tom, čo zjedol fľaštičku s práškami a podrezal si žily. V lekárskom stredisku Cedars-Sinai v Los Angeles strávil šesť dní. Strážili ho tam bratia Andrew a Luke i priatelia Wes Anderson či Woody Harrelson.

Vziať život si chcel Owen kvôli svojej bývalej partnerke Kate Hudsonovej. I keď sa s herečkou v máji rozišiel, ťažko znášal, že má novú lásku Daxa Sheparda. V jeho náručí sa objavila pred pár dňami v niekoľkých magazínoch.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu