Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Andrea a Vanesska sú už doma

Hrdý otecko Daniel si bol včera vyzdvihnúť milovanú ženu Andreu aj drahú dcérku Vanessku. Zobraziť galériu (28)
Hrdý otecko Daniel si bol včera vyzdvihnúť milovanú ženu Andreu aj drahú dcérku Vanessku. (Zdroj: Nový Čas)

PRAHA - Modelku Andreu Verešovú (26) aj s malou Vanesskou (6 dní) si hrdý otecko Daniel Volopich (42) odviezol včera z pôrodnice U Apolináře.

„Priviesť na svet dieťa je pre ženu určite ten najšťastnejší moment na svete,“ netajila novopečená mamička svoje pocity.

Modelka rodila 8 hodín a za hladký priebeh pôrodu je údajne veľmi vďačná docentovi Pařízkovi, ktorý jej však musel dať „epidurálku“. „Je to najväčší odborník, ktorý priviedol epidurálnu anestéziu do Čiech a mal so mnou veľkú trpezlivosť,“ tvrdí Andrea, ktorá vraj docenta Antonína Pařízka označila hneď po narodení Vanessky za jej druhého otca.

„Prvý“ otecko Daniel Volopich naopak do poslednej chvíle odmietal asistovať pri pôrode. „Bál sa a hovoril, že sa nemôže pozerať na bolesť blízkych, keď im nemôže pomôcť. Nakoniec som ho prehovorila,“ opisuje Verešová a manžela označuje za „veľké zlato“.

„Nič som pre dievčatko nemala, ani pampersky, dupačky či zavinovačku. Bol skvelý, absolvoval pôrod a išiel, chudák, naku- povať. Našťastie natrafil na obchod Mothercare a tam sa o neho ako o úplne neznalého a neschopného niečo kúpiť postarali. Takže mám aj cumlíky, rozkošné ponožtičky, olejčeky, proste celú výbavičku,“ chváli Andrea svojho manžela, ktorý si išiel po náročnom nákupe hneď pospať.

Poriadny chaos nastal až vo štvrtok večer. V ten deň totiž Andreina sestra Alexandra porodila syna Martina (5 kg, 54 cm). „To sa manžel so švagrom pekne rozparádili,“ usmieva sa modelka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu