Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Exkluzívne foto: Prvé raňajky Vanessky Verešovej

Mamička Andrea si prvé chvíle s dcérkou Vanesskou veľmi užíva. Zobraziť galériu (3)
Mamička Andrea si prvé chvíle s dcérkou Vanesskou veľmi užíva.

PRAHA - Modelka Andrea Verešová vraj už vie, aký je najkrajší pocit na celom svete.

„Dojčenie Vanessky je naozaj ten najúžasnejší intímny pocit, aký som kedy zažila. A porodiť dieťa je pre ženu určite ten najšťastnejší moment na svete,“ netají svoje šťastie novopečená mama a svoju dvojdňovú dcérku v pražskej pôrodnici U Apolinára hrdo ukázala Novému Času.

Priviesť na svet milovanú a očakávanú dcérku Vanessku (3,5 kg a 49 cm) nebolo podľa slov Andrey vôbec jednoduché. „Hrozil mi cisársky rez. Dva dni som mala kontrakcie, bola som vyčerpaná a odmietala som spolupracovať. Pán docent Pařízek mi nakoniec dal epidurálku, ktorá mi pomohla prekonať to najhoršie,“ zveruje sa Andrea a prezrádza, že docenta Antonína Pařízka označila hneď po narodení Vanessky za jej druhého otca.

„Prvý“ otec Daniel Volopich, advokát a manžel Verešovej, naopak, do poslednej chvíle odmietal asistovať pri pôrode. „Bál sa a hovoril, že sa nemôže pozerať na bolesť blízkych, keď im nemôže pomôcť. Nakoniec som ho prehovorila a prestrihol aj pupočnú šnúru. Manžel mi bol v posledných mesiacoch vôbec veľkou oporou,“ dodáva Verešová a prezrádza, že jej navyše hrozila preeklampsia. „Toho sa manžel veľmi zľakol, pretože som mala skutočne hraničné hodnoty. Je to ochorenie, keď sa ženám zvyšuje krvný tlak a v moči je zvýšený výskyt bielkovín, ako ma poučil pán docent. V najhorších prípadoch sa to končí tragicky tak pre matku, ako aj pre dieťatko,“ snažila sa o odborný výklad modelka a svojho manžela označila za obrovské zlato.
Exkluzívne foto: Prvé raňajky
Zobraziť galériu (3)
Exkluzívne foto: Prvé raňajky
Zobraziť galériu (3)
„Netušila som, že porodím tak skoro. Nič som pre bábätko nemala, ani pampersky, ani dupačky, ani zavinovačku. Manžel bol skvelý, absolvoval pôrod, pobudol so mnou aj Vanesskou dve hodiny a išiel, chudák, nakupovať. Našťastie natrafil na obchod Mother Care a tam sa oňho úplne postarali. Takže teraz mám aj cumlíky, rozkošné ponožtičky, olejíčky, skrátka výbavičku,“ pochválila si Andrea svojho manžela, ktorý sa išiel po náročnom nákupe hneď vyspať a večer usporiadal na počesť svojej dcérky s kamarátmi veľký žúr.

V súčasnosti si už Daniel Volopich láme hlavu, akým „briliantom“ Andreu za krásne dievčatko odmení. „Nechám sa prekvapiť, ale myslím, že už mi ten najväčší darček dal pred deviatimi mesiacmi.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu