Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Tehotná Verešová: S bolesťami v nemocnici!

dy lekárov, že má odpočívať a nepracovať, by si mala Andrea vziať k srdcu. Zobraziť galériu (22)
dy lekárov, že má odpočívať a nepracovať, by si mala Andrea vziať k srdcu.

PRAHA - Pokoj na lôžku nariadili lekári tehotnej Andrei Verešovej (26). Pred pár dňami dostala veľké bolesti a ocitla sa až v nemocnici.

„Prosím vás, zavolajte mi neskôr. Teraz práve fotím,“ šokovala v telefóne Andrea, ktorá sa len pred niekoľkými dňami vrátila z nemocnice, kam ju náhle odviezli po tom, čo sa vyskytli neočakávané komplikácie, ktoré pani Volopichová nechcela komentovať.

Celé tehotenstvo modelky prebiehalo bez problémov až doteraz. Mladá budúca mamička dostala veľké bolesti v bruchu aj podbrušku. Pichalo ju a mala nepríjemné pocity. Nevedela, čo sa deje a rovnako vyplašení zostali aj lekári. Andrea sa veľmi bála, aby to nebolo niečo vážne. Lekári si ju chvíľu nechali na pozorovanie, aby si boli istí, že bábätko aj Andrea sú v poriadku. Potom jej naordinovali týždeň oddychu v posteli. Usúdili, že mohlo ísť iba o prvé kontrakcie, ale nechceli nič podceniť...

Tehotná kráska však odporúčanie lekárov zrejme veľmi nedodržiava. „Už som z nemocnice doma. A našťastie je všetko v poriadku,“ úchytkom prezradila zaneprázdnená a pracovne vyťažená modelka, ktorú sme práve vyrušili pri fotení. Andrea sa zrejme nedokáže vzdať pracovných príležitostí. Verešová už vie, že onedlho im do rodiny pribudne dcérka Vanessa. Pre očakávanú malú princeznú už nakúpila množstvo milých ružových vecičiek. Jej manžel Daniel by si však prial chlapca, ktorý by zdedil jeho meno. Napriek tomu modelka dúfa, že manžel bude pri pôrode spolu s ňou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu