Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

P. Diddy dostal kopačky!

Kim Porterová a P. Diddy
Kim Porterová a P. Diddy

NEW YORK – Rapper Sean Combs alias P. Diddy to prehnal! Jeho priateľku Kim Porterovú definitívne vytočili večne prepierané nevery a konečne povedala: Dosť!

Diddyho posledná avantúra po koncerte v Londýne na počesť Lady Diany ju tak otrávila, že sa s ním rozišla napriek tomu, že mu iba nedávno porodila dvojčatá. Vzťah spolu mali desať rokov, počas tohto obdobia sa však niekoľkokrát rozišli a znova dali dohromady. Rapper dokonca počas ich vzťahu-nevzťahu randil s Jennifer Lopezovou. Vážna kríza však prišla minulý rok, keď Kim porodila ich dvojičky. Zatiaľ, čo sa ona zotavovala z pôrodu a starala sa o deti, rapper vystrájal na večierkoch s herečkou Siennou Millerovou.

„Kim je momentálne v Louisiane, kde nakrúca film. Keď skončí, chce sa odsťahovať do Los Angeles. Sústredí sa teraz na svoju kariéru modelky a herečky a venuje sa najmä cih deťom. Diddy a Kim sú skvelými priateľmi, ale nedokážu žiť spolu,“ prezradil denníku Daily Mail zdroj z prostredia Porterovej. Kim si nedávno kúpila v Beverly Hills luxusné sídlo, kam sa odsťahovala z New Yorku do Diddyho so svojim štyrmi deťmi. Tri z nich má so známym rapperom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu