Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Neplnoletá dcéra Whitney Houston: Šňupe kokaín ako jej mama!

Whitney Houston s dcérou Zobraziť galériu (4)
Whitney Houston s dcérou

LOS ANGELES – Je mimo kontrolu! Jediné dieťa Whitney Houston (47), dcéra Bobbi Kristina (17) sa zrejme podala na svoju divokú mamičku – má len sedemnásť a už fajčí, opíja sa a najnovšie dokonca droguje. Whitney, nevadí ti, že si tvoja dcéra ničí život?!

Toto neskončí dobre! Speváčka Whitney Houston je v poslednom čase preslávená skôr svojou láskou k alkoholu a drogám, ako spevom a zdá sa, že jablko nepadlo ďaleko od stromu. Ak si aj doteraz bývalá pop diva zakrývala pred výstrelkami svojej dcéry oči, dnes už to môže urobiť len ťažko. To, ako jej drobček šňupe kokaín, totiž vidí celý svet na vlastné oči!

Jeden výstrelok za druhým! Bobbi Kristinu už ani pred zverejnením fotografií nikto nemohol upodozrievať z utiahnutosti, naopak. Divoké pitky, vulgárne gestá či lesbické bozky – to všetko Bobbi Kristina zvládala bez najmenšieho problému. Teraz sa však zrejme rozhodla postúpiť o krôčik ďalej – a začala šňupať.

Od svojho otca Bobbyho Browna, ktorý sa preslávil nielen hudbou, ale aj agresívnymi päsťami, asi Bobbi Kristina pomoc čakať nemôže. Je teda na Whitney, aby sa dala dokopy, pozbierala sily a pokúsila sa svoju dcéru nasmerovať na lepšiu cestu životom. Presne pred rokom pritom speváčka svojej ratolesti blahoželala k narodeninám počas svojho koncertu v Austrálii a len sotva si môžete predstaviť dojímavejšiu scénku matky s dcérou. Tento rok môže Whitney svojej dcére namiesto torty darovať radšej pobyt na odvykacej kúre!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu