Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

TOM 2006: Vedú nováčikovia

Martina Horná sa do TOP 5 dostala prvý raz. Zobraziť galériu (2)
Martina Horná sa do TOP 5 dostala prvý raz.

BRATISLAVA - To je ale prekvapenie! Priebežné výsledky ankety Televízna osobnosť Markízy (TOM), ktoré Nový Čas exkluzívne získal od televízie Markíza, ukázali, že v diváckom hlasovaní zamiešali karty predovšetkým menej ostrieľané tváre! Do hviezdnych výšin sa šplhá napríklad bývalá Rosnička Martina Horná, moderátor Rasťo Žitný či relácia Refle, ktorá dýcha na päty pravidelne víťaziacim Televíznym novinám! Kto má tento rok najväčšie šance tešiť sa z krištáľovej sošky?

Vyše 110-tisíc doteraz hlasujúcich divákov posunulo v 10. ročníku ankety na popredné miesta mená, ktoré doteraz celé hlasovanie skôr uzatvárali. „Priebežné výsledky naznačujú, že by mohli tento rok nastať zmeny víťazov v jednotlivých kategóriách. Podľa našich skúseností však vieme, že diváci sa intenzívnejšie zapájajú do ankety v auguste,“ prezrádza hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová. Víťazstvo v kategórii najobľúbenejšej moderátorky má tento rok po prvýkrát na dosah tvár politickej relácie Na telo Zlatica Puškárová.

V tesnom závese sa zatiaľ drží moderátorka Televíznych novín a minuloročná víťazka TOM-a Martina Šimkovičová. Prekvapením však je, že sa do prvej päťky dostali po prvý raz aj Exrosnička a súčasná moderátorka relácie Reflex Martina Horná i tvár nočnej šou Nevesta pre milionára Vera Wisterová. Najväčším prekvapením hlasovania je relácia Reflex. Tá za dva mesiace vysielania dokázala osloviť televíznych divákov natoľko, že počtom hlasov pravdepodobne tromfne najúspešnejšiu spravodajskú reláciu v histórii ankety Televízne noviny.

Moderátorský súboj prebieha medzi držiteľom dvoch TOM-ov Pavlom Bruchalom a Rasťom Žitným, ktorý na televíznej obrazovke Markízy pôsobí len niečo vyše roka. Boj o priazeň divákov prebieha aj medzi zabávačmi Petrom Marcinom, ktorý už sošku TOM-a vyhral, a Vilom Rozborilom, ktorý napriek svojmu úspechu v Markíze na ocenenie ešte stále len čaká.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu