Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Žena si objednala balík, dostala sa do poriadnej kaše: Pozrite, kde ho kuriér položil! Toto by vám nenapadlo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HOPKINTON – Ľudia majú množstvo príbehov, ktoré zahŕňajú kuriérov. Mnohé sa týkajú najmä bizarných miest, na ktorých zanechali balíčky. Svoje o tom vie aj žena, ktorá sa kvôli balíku dostala do poriadne nepríjemnej situácie. Viacero používateľov sociálnej siete priznalo, že im nikdy nenapadlo, že sa takéto niečo môže stať.

Kuriéri niekedy nechávajú balíky na nevhodných miestach, ale jedna žena zažila skutočnú nočnú moru, keď balík, ktorý ju privítal pri dverách, zablokoval kľučku dverí a zabránil jej tak otvoriť dvere. Vo videu, ktoré na YouTube zdieľala mediálna spoločnosť ViralHog, vidno, ako žena neúspešne bojuje s presklenými dverami a snaží sa ich otvoriť. „Kuriér z Amazonu mi doručil balík domov v Hopkintone v štáte New Hampshire, ale zablokoval kľučku a nemohla som otvoriť predné dvere,“ uviedla žena v popise videa.

K incidentu údajne došlo koncom septembra. Ako však žena ďalej informovala, napriek zúfalej situácii sa jej napokon z domu podarilo dostať. „Našťastie mám ďalšie vonkajšie dvere, pomocou ktorých som sa dostala z domu,“ napísala. Video rýchlo nazbieralo množstvo zhliadnutí a komentárov od pobavených divákov, ktorí priznali, že niečo podobné by im v živote nenapadlo.

Niektorí však žene poskytli rady, ako by sami postupovali v podobnej situácii. „Myslím, že budeš musieť vyliezť oknom,“ uviedla jedna z komentujúcich. „Použi zadné dvere,“ pridal sa ďalší. „Nebuď lenivá a choď zadným vchodom,“ dodal tretí. Iní podotkli, že ich táto nešťastná situácie pobavila. „To je úžasné,“ uviedol komentujúci.

Viac o téme: DvereBalíkKuriérŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu