Piatok11. október 2024, meniny má Valentína, zajtra Maximilián, Maxim, Max

VIDEO z autoškoly je hitom internetu: Žena sa snaží vyštartovať, nevšimla si, že... Výraz inštruktora stojí za to

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Nie je žiadnym tajomstvom, že hodiny autoškoly sú pre mnohých stresujúce – obzvlášť po príchode do premávky. Je preto bežné, že zabudnete na základné detaily, ako aj dievčina vo videu, ktoré opäť koluje po sociálnych sieťach. Diváci sa neubránili smiechu.

Keď po prvýkrát šoférujete auto v premávke, môže to byť poriadne stresujúce. Na vlastnej koži sa o tom presvedčilo mnoho ľudí, ktorí absolvovali autoškolu. Príkladom je aj nemenovaná dievčina, ktorá je zachytená na videu. Ako vidno, sedí za volantom hneď vedľa svojho inštruktora, ktorý trpezlivo čaká, kým sa pohne z miesta.

Dievča urobí všetko správne – vyhodí smerovku, uvoľní ručnú brzdu, zaradí si príslušný prevodový stupeň, no auto sa nikam nepohne. Táto komická situácia trvá niekoľko sekúnd a dievčina odznova skúša zaradiť, uvoľniť ručnú brzdu a pomaly stláčať plyn. Je zjavné, že je v rozpakoch, a preto jej inštruktor pomôže. „Auto stále nie je naštartované,“ povie jej, načo dievčina reaguje: „To dáva zmysel, ďakujem.“

Kým niektorých používateľov sociálnej siete X video pobavili, iní uviedli, že napriek bizarnosti situácie sami chápu, čo je to stres z autoškoly. „Chcem sa smiať, ale mať úzkosť z testov je skutočný problém. Váš mozog sa s vami zahráva do neuveriteľnej miery,“ napísala jedna z komentujúcich. „Chúďa, je taká nervózna,“ pridala sa ďalšia. „Trpezlivosť inštruktora je neuveriteľná, je ako mních,“ poznamenal tretí komentujúci.

Viac o téme: VodičkaAutoškolaŠoférovanieAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu