Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

VIDEO Rýchlovlak si získal ľudí luxusným interiérom: Nebudete chcieť veriť! O tomto sa nám môže len snívať

(Zdroj: X/gunsnrosesgirl3)

TOKIO – Japonsko je jednou z technologicky najvyspelejších krajín na svete. Hoci je krajina známa svojimi vysokorýchlostnými vlakmi, nedávne video rozpútalo na sociálnych sieťach hotový ošiaľ. Zachytáva totiž interiér rýchlovlaku odchádzajúceho z Tokia.

Video zdieľala na sociálnej sieti X používateľka známa ako @gunsnrosegirl3. Zábery zachytávajú interiér luxusného vlaku s názvom „Saphir Odoriko“ – od súkromných kupé, luxusných sedadiel, reštauračných vozňov až po priestranné kúpeľne. „Je to scénický vlak, ktorý premáva z Tokia cez polostrov Izu a je z neho úžasný výhľad na pobrežie,“ uviedla žena vo videu. Následne predviedla otočné sedadlá, ktoré sa dajú otočiť čelom k oknu, aby mali cestujúci ničím nerušený výhľad na pobrežie.

Ako video pokračovalo, žena prezradila, že prémiové kupé z Tokia do Ita stojí 54 dolárov (48,90 eur) na osobu. „Je tu aj reštauračný vozeň s ponukou jedál, nápojov a limitovaných sušienok. Najlepšia časť je však rozmanitosť dostupných miest,“ uviedla ďalej. Mimoriadny rýchlik ponúka aj súkromné kupé, do ktorého sa zmestí minimálne šesť osôb. „Dokonca aj to najbežnejšie sedadlo je podobné sedadlu v biznis triede na krátke vzdialenosti,“ povedala.

Ku koncu videa žena ukázala priestrannú a čistú kúpeľňu s veľkým zrkadlom vo vnútri. Video s viac ako štyrmi miliónmi zhliadnutí vyvolalo množstvo reakcií. „Všetko v Japonsku je na vyššom leveli,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Japonsko je o 50 rokov popredu oproti ostatnému svetu,“ pridal sa ďalší. „Jedna moja časť sníva o živote v Japonsku, aby som zažila kultúru, jedlo a krásne miesta, ktoré som videla na internete. Je to zmes tradície a modernosti, ktorá je skutočne podmanivá,“ napísala iná komentujúca.

Viac o téme: InteriérVlakJaponsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu