Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Milenci si to rozdali na zadných sedadlách auta: Kvôli nešťastnej náhode skončili v televízii! To je trapas

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PHILADELPHIA – Ak si chcete užiť milostnú chvíľku a nemôžete tak urobiť v pohodlí domova, oplatí sa zaplatiť si izbu v hoteli. V opačnom prípade môžete dopadnúť ako pár z Philadelphie, ktorý si to rozdal na zadných sedadlách auta. Nešťastnou náhodou však skončili v novinách po celej krajine.

Neznámy pár z Philadelphie sexoval na zadných sedadlách Range Roveru z roku 2020. V jednom momente jeden z nich omylom zavadil o riadiacu páku, čo spôsobilo, že spolu s autom skončili v rieke Schuylkill. Nehoda sa stala minulú stredu (28. augusta) o 4:15 ráno miestneho času. Po náraze do vody sa dvojici podarilo z vozidla ujsť a vyviazli bez zranení.

„Polícia hovorila s majiteľom vozidla Land Rover z roku 2020 a ten uviedol, že keď parkoval na parkovisku, došlo k náhodnému zásahu radiacej páky a vozidlo sa rozbehlo do rieky Schuylkill,“ uviedlo filadelfské policajné oddelenie podľa magazínu People. Zamilovaná dvojica musela čakať do nasledujúceho rána, kým ich biely Range Rover vylovili z vody pri moste Strawberry Mansion Bridge, čo znamenalo koniec ich vášnivého dobrodružstva.

V roku 2017 sa mladý ruský pár ocitol v podobnej situácii, keď sa na zadnom sedadle auta vo Vologradskej oblasti oddával radovánkam. Žiaľ, incident mal katastrofálne následky. Evgeny Chernov a Yana Kryuchkova, obaja 22-roční, nedokázali uniknúť z vozidla, keď sa prevrátilo do jazera, a obaja sa utopili. „Milenci triasli autom a to sa rozbehlo dolu k vode. Mladému mužovi a jeho priateľke sa nepodarilo vyslobodiť sa z SUV vo vode,“ podľa magazínu Cosmopolitan informoval miestny spravodajský server Bloknot Volgograd.

Viac o téme: SexDvojicaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu