Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Chlapík chcel napísať kamarátovi, netušil, že má nesprávne číslo: TOTO omylom poslal polícii!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

MISSISSIPPI – Pravdepodobne každému sa už stalo, že si pomýlil telefónne číslo a zavolal či napísal niekomu inému. Obvykle ide o úsmevné prípady, no niekedy to môže dopadnúť katastrofálne. Na vlastnej koži sa o tom presvedčil chlapík, ktorý netušil, že píše policajtovi.

Obyvateľ Mississippi omylom napísal správu policajtovi, pričom sa mylne domnieval, že ju posiela svojmu kamarátovi. Na tom by nebolo nič zlé, keby obsahom správy nebolo fajčenie drogy. Policajt z oddelenie v Gulfporte reagoval už na prvú správu. V domnienke, že si píše so svojím kamarátom, sa ho nemenovaný chlapík spýtal, čo robí. Policajt odpovedal: „Oddychujem, čo ty?“ Nato mu chlapík odpovedal, že chce fajčiť. „Fajčiť?“ spýtal sa policajt.

 

Pro tip: Before you send the text, double-check the number. Nothing like a wrong number text to really spice up someone's day. #WeveGotJokesToday #Friyay #DoubleCheckThatNumber

Posted by Gulfport Police Department on Friday, August 16, 2024

Následne chlapík naznačil, že má pri sebe drogu. „Nemyslím si, že budem môcť,“ odpísal policajt. Nič netušiaci muž prezradil, že spolu s kamarátom, o ktorom sa domnieval, že mu odpisuje, fajčia stále. „Myslím, že máš zlé číslo,“ napísal policajt, načo muž odpovedal, aby prestal písať nezmysly. Policajt sa preto rozhodol pre pravdepodobne najpresvedčivejší dôkaz – mužovi poslal fotografiu s policajným odznakom.

O incidente informovali predstavitelia policajného oddelenia na Facebooku. Zdieľali aj snímky obrazovky z chatu. „Profesionálny tip: Pred odoslaním textovej správy si dvakrát skontrolujte číslo. Nič vám nespríjemní deň viac, ako správa od neznámeho čísla,“ uviedli v príspevku, ktorý sa okamžite stal virálnym. „To je úžasné! Určite má dobrý príbeh, ktorý môže povedať svojim priateľom,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Predstavujem si výraz tváre toho chlapíka. Pravdepodobne sa celý deň skrýva v skrini a dúfa, že nikto nezaklope,“ dodal ďalší.

Viac o téme: PolicajtFajčenieOmylNesprávne číslo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu