Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Chlapík prežil nočnú moru každého muža: Pytón číhajúci v toalete ho uhrýzol do semenníkov! FOTO masakru

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BANGKOK – Muž menom Thanat Tangtewanon z Thajska prežil niečo, čo by mnohí muži mohli nazvať hotovou nočnou morou. Keď si totiž sadol na toaletu, nevšimol si, že sa v nej ukrýva pytón. Práve ten ho uhryzol do semenníkov. Chlapík sa o svoj bolestivý zážitok podelil na sociálnej sieti.

Muž zdieľal na sociálnych sieťach fotografie a videá, na ktorých chytá 3,6-metrového hada za krk, zatiaľ čo jeho záchodová misa a podlaha v kúpeľni sú posiate kvapkami krvi. Vysvetlil, že vstal okolo 10:00 a ako zvyčajne pred použitím toalety spláchol, aby zistil, či sa v toalete neskrýva neželaný votrelec. Keď si sadol na toaletu, domnieval sa, že je to bezpečné. Bohužiaľ, nebolo to tak, pretože o chvíľu neskôr Thanat pocítil ostrú bolesť v semenníkoch a uvedomil si, že ho niečo uhryzlo. „Siahol som dolu a na moje zdesenie som chytil hada za krk, ktorý tam mal ešte stále zaborené tesáky,“ povedal muž, informuje denník New York Post.

„Okamžite som vyskočil a vytrhol som ho. V tej chvíli som necítil ani tak bolesť, ako čistý šok. Pevne som držal hadov krk a snažil som sa ho vytiahnuť zo záchoda, ale bol neuveriteľne silný a nechcel sa pohnúť. V panike a zúrivosti som zbadal neďaleko záchodovú kefu a začal som hada zo všetkých síl biť,“ prezradil ďalej. V šarvátke sa niekoľkokrát udrel do ruky. Keď had konečne ochabol, dokázal mu vytiahnuť tesáky z semenníkov. Muž okamžite kontaktoval odborníkov na odchyt plazov, aby sa mŕtveho pytóna zbavili. 

Thanat neskôr požiadal suseda, aby ho odviezol do nemocnice. „Našťastie som už v poriadku a ak vás to zaujíma, moje semenníky sú v poriadku tiež. Ukázalo sa, že to nebol jedovatý pytón. Včera mi robili krvné testy a všetko vyzeralo dobre, ale dnes potrebujem ďalší test, aby som si bol istý. Mám nejaké rany od uhryznutia, ale nie je to nič vážne,“ dodal. Monzúnové dažde v Thajsku často vyháňajú tvory z ich úkrytov a thajské úrady vyzývajú ľudí, aby boli počas obdobia dažďov ostražití voči hadom v pohybe. 

Viac o téme: HadPytónThajskoMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu