Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

Bývalé Playboy modelky prehovorili: Mrazivé tajomstvá známej rezidencie! Prvé sexuálne hračky a kreslo smrti

(Zdroj: Profimedia)

USA – Bývalé Playboy modelky sa podelili o tajomstvá zbierky, ktoré sa nachádzali v neslávne známej rezidencii Playboy Mansion. Holly Madisonová si spolu s kolegyňou Bridget Marquardtovou vo svojom podcaste zaspomínali na niektoré zvláštne predmety, ktoré šéf Playboya Hugh Hefner v priebehu rokov v rezidencii zhromaždil.

Dve z bývalých priateliek Hugha Hefnera odhalili niektoré z najzvláštnejších tajomstiev rezidencie Playboy Mansion – vrátane toho, čo mohlo byť vôbec prvým sexuálnym robotom. Holly v podcaste spomenula rôzne kuriózne situácie, ktoré sa v dome udiali. Pamätá si predovšetkým na moment, keď v sídle uvidela nezvyčajný kus nábytku vyrobený na mieru. „V miestnosti sa nachádzalo sexuálne kreslo, ktoré niekto vyrobil v sedemdesiatych rokoch. Manžel Dorothy Strattenovej sa ho snažil dať patentovať alebo podnikal v nejakej firme, ktorá ich vyrábala. Jedno bolo v rezidencii v kúpeľňovej časti,“ prezradila Holly. 

„V sedemdesiatych rokoch tam nebola telocvičňa, ale bývalo tam iba toto sexuálne kreslo. Hovorí sa o ňom v Tajomstvách Playboya, ako ho niektorí ľudia radi používali na večierkoch – naozaj hrozný detail je, že kreslo figurovalo aj v prípade vraždy Dorothy Strattenovej,“ uviedla ďalej Holly. Strattenová bola kanadská modelka a herečka, známa predovšetkým svojím pôsobením v Playboyi. Vo veku 20 rokov však bola zavraždená. Tohto ohavného činu sa údajne dopustil jej manžel a manažér Paul Snider, s ktorým sa práve rozvádzala a prerušila s ním obchodné vzťahy. Snider po vražde svojej manželky spáchal samovraždu, informuje portál Yahoo Entertainment

 Ešte zvláštnejšie ako Hefnerovo sexuálne kreslo však bolo jedinečné zariadenie známe ako „Modrý Max“. Holly opísala, že spálňa zakladateľa Playboya mala desiatky malých skriniek a zákutí naplnených všetkými vecami, ktoré potreboval na udržanie svojho neúnavného sexuálneho životného štýlu. „Všade boli skrinky, dokonca aj vedľa postele, a v jednej z nich sme raz v noci našli takú čudnú modrú plastovú vec. Ani neviem opísať, ako to vyzeralo. Vyzeralo to ako robot, volali sme ho Modrý Max a pamätám si, že som sa na ňom smiala, a to Hefnera veľmi rozčúlilo. Bolo to niečo, čo používali v sedemdesiatych rokoch,“ opísala.

Holly vysvetlila, že záhadné zariadenie môžu používať muži aj ženy. „Vyzeralo to takmer ako sedadlo na bicykel, ale nemyslím si, že by ste na ňom mali sedieť. Potom tam bolo robotické rameno a na jeho konci bola nejaká vec,“ dodala Holly. Žiaľ, neexistujú žiadne fotografie legendárneho „Modrého Maxa“, takže jeho presná funkcia pravdepodobne zostane záhadou.

Viac o téme: VilaModelkyPlayboySexuálne hračky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu