Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Rodinu už 15 rokov znepokojujú čudné zvuky na poschodí: FOTO z kamery všetko objasnila! Hneď by ste ušli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Rodinu už pätnásť rokov straší v dome duch. Pravidelne počujú na poschodí zvuky krokov. Nedávno sa im však ducha podarilo zachytiť na kameru. Záber neskôr publikovali na sociálnej sieti, kde vydesil množstvo ľudí.

Znepokojivý záber na stránke s názvom British Paranormal Society na Facebooku zverejnil jeden z používateľov. Nemenovaný používateľ sociálnej siete prezradil, že jeho rodičia bývajú v dome už 15 rokov a už viackrát počuli, ako sa niekto prechádzka na poschodí, a to vo dne aj v noci, predovšetkým od hlavnej spálne do kúpeľne. „Vždy si robíme žarty, keď počujeme, ako sa duch prechádza a hovoríme: ‚Ach, už zase ide, potrebuje ísť na záchod‘,“ napísal používateľ v príspevku.

 

My parents have lived in this house for 15 years and have always heard someone walking upstairs (day and night) in the...

Posted by The British Paranormal Society on Saturday, August 10, 2024

Pred niekoľkými týždňami však veci nabrali temnejší spád, keď bola celá rodina na prízemí domu. Opäť nad sebou počuli pohyb, ale tentoraz dostala mama upozornenie z kamery na poschodí, ktorá pri zachytení pohybu nasnímala fotografiu. Na strašidelnej fotografii je vidieť bielu priezračnú postavu stojacu vedľa postele. Fotografia bola zhotovená 14. júla okolo 20:00 hodiny, ale žiaľ, neboli na nej uvedené žiadne podrobnosti o presnej polohe domu. V príspevku sa ďalej uvádza, že nehnuteľnosť bola postavená v roku 1998. „Pred nami tu žila len jedna rodina. Všetci si pamätáme, že starí susedia hovorili, že u nich bývala ich chorá svokra, ale nikdy sme sa nedozvedeli, či v dome zomrela alebo nie,“ dodal autor príspevku.

Záber rýchlo zaujal ostatných členov stránky a získal množstvo reakcií. Jeden z nadšencov paranormálnych javov naň reagoval: „Vyzerá to ako dáma v bielej nočnej košeli.“ Ďalší sa pridal: „Vyzerá to, akoby sa obzerala okolo bieleho objektu.“ Zatiaľ čo tretí dodal: „Vyzerá ako žena, ktorá má krátke biele vlasy a je oblečená v pyžame.“ Štvrtá komentujúca sa spýtala, či dom náhodou nie je postavený na starom cintoríne. Na túto otázku však doposiaľ autor príspevku nereagoval.

Viac o téme: DomDuchRodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu