Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Ľudí vydesila zdanlivo obyčajná FOTO z podkrovia: To čo vykúka spoza dverí? Keď to uvidíte...

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Ghosts Caught On Camera/Jente Andritsos)

BRUSEL – Pravdepodobne nikto neobľubuje návštevu podkrovia. Okrem hrozivo vyzerajúcich pavučín a neporiadku tam môžete nájsť skutočne kadečo. Na vlastné oči sa o tom presvedčili používatelia Facebooku, ktorých vydesil záber z podkrovia. Zarazil ich najmä jeden strašidelný detail.

Používateľka Facebooku Jente Andritsosová z Belgicka zdieľala na Facebooku v skupine s názvom „Ghosts Caught On Camera“ strašidelný záber. „Môj priateľ to zachytil na fotoaparát vo svojom podkroví... Čo si o tom myslíte?“ uviedla v popise fotografie, na ktorej je vidno rám dverí celkom obyčajnej podkrovnej izby. Ľuďom s orlím zrakom však neušiel strašidelný detail, a síce zvláštna tvár v ľavej hornej časti rámu dverí.

Ľudí vydesila zdanlivo obyčajná
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Ghosts Caught On Camera/Jente Andritsos)

Niektorí ľudia na Facebooku boli presvedčení, že ide o skutočného ducha. Príspevok rýchlo získal stovky komentárov. „Vyzerá to desivo, je to strašidelné! Nemyslím si, že by som už niekedy mohol ísť hore do podkrovia, keby som to videl,“ uviedol jeden z komentujúcich. „Odsťahoval by som sa, to je to, čo si myslím,“ pridal sa ďalší. „Oh, do čerta, to nie. Odchádzam,“ dodal tretí.

Iným ľuďom na fotke viac vadilo niečo iné – neporiadok. Jeden komentujúci zavtipkoval: „So všetkým tým neporiadkom v ceste sa k vám tá entita nedostane, takže sa nebojte.“ Druhý napísal: „Úbohý duch vykukuje spoza dverí a myslí si: Nepôjdem tam, kým nevyčistíš ten neporiadok.“ Tretí komentujúci sa podelil o vlastnú skúsenosť: „Podobná vec sa mi stala, keď som sa vrátil domov po tréningu. Išiel som do podkrovia a napravo odo mňa v rohu som videl sivú hromadu. Myslel som si, že je to balík, ale ono to okamžite zmizlo.“

Viac o téme: DuchPodkrovie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu