Utorok10. september 2024, meniny má Oleg, zajtra Bystrík

Hviezda OnlyFansu odhalila najnovšiu sexuálnu fantáziu: Je to veľké tabu! Muži sa jej ale nevedia nabažiť

(Zdroj: Instagram/nova_hawthorne)

SYDNEY – Hviezda OnlyFansu Nova Hawthorneová prehovorila o čoraz obľúbenejšej požiadavke, ktorú dostáva od svojich predplatiteľov. Táto sexuálna fantázia je podľa jej slov mimoriadne rozšírená a mnohých vzrušuje. Zároveň je to však jedno veľké tabu.

Dvadsaťdeväťročná Nova Hawthorneová pre portál news.com.au povedala, že čoraz viac ľudí má sexuálnu fantáziu, ktorá súvisí s aférou. Domnieva sa, že nárast popularity takejto fantázie je spôsobený vzrušením z tajomstva a tabuizovanou povahou aféry, ktorá môže u niekoho skutočne zvýšiť pocit vzrušenia a potešenia. Podľa jej slov majú takéto fantázie najmä ľudia, ktorí sú vo vzťahu. Hawthorneová ale tvrdí, že to neznamená, že musíte nutne podviesť svojho partnera.

Namiesto toho odporúča, aby ste sa so svojou polovičkou porozprávali a vyskúšali niekoľko alternatív, ako je napríklad hranie rolí. Hawthorneová prezradila, že mnoho ľudí sa radšej obráti na ňu a nie na svojho partnera. „Opakovane mi jeden člen volal z postele. Otočil telefón a ukázal mi svoju priateľku, ktorá spala vedľa neho. Nie je to nezvyčajné. Často ma žiadajú, aby som počas hrania rolí použil meno ich manželky,“ uviedla.

Muži od nej tiež často žiadajú, aby ich zviedla a v podstate ich prinútila podviesť svoje manželky. Podľa jej slov tak majú pocit, že v skutočnosti nie sú zlí ľudia a vlastne nerobia nič zlé. Myslí si, že mnohí jej klienti napokon svoje manželky aj podvedú. „Nie všetci, ale väčšina z nich,“ dodala. Hawthorneová verí, že ľudia, ktorí vyhľadávajú aféry v akomkoľvek zmysle, v skutočnosti zvyčajne hľadajú emocionálne potvrdenie, sebaobjavenie alebo ľudské spojenie.

Viac o téme: AféraNevera Sexuálna fantázia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu