Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

VIDEO Vodič nezvládol zákrutu: Na cestu popadali stovky plechoviek... Smutný pohľad pre mnohých Slovákov

(Zdroj: YouTube/publicnewsstation)

SHUICHENG – Bezpečnostná kamera zachytila veselý moment na ceste v Číne. Na záberoch vidno idúce autá a jedno nákladné vozidlo, ktorého vodič zrejme nezvládol zákrutu. Na cestu totiž popadá náklad piva, ktoré sa takmer okamžite rozleje po asfalte.

Ako informuje denník Daily Mail, vodič nákladného auta minulý týždeň nezvládol zákrutu na ceste v okrese Shuicheng, Liupanshui, Guizhou v Číne a prevrátil náklad. Na záberoch vidno, ako na asfalt dopadnú stovky plechoviek piva. Žltý autobus, ktorý prichádza z protismeru, okamžite pribrzdí. Úsek cesty, na ktorom došlo k nehode, je celý pokrytý kartónmi s pivom.

Podobný incident sa stal v Thruntone v Northumberlande v roku 2021, keď nákladné auto vylialo tisíce šumivých nápojov na farmárovo pole po tom, čo narazilo do plota. Cestu museli na niekoľko hodín uzavrieť, kým pohotovostné jednotky upratovali neporiadok. V roku 2019 zase vodič nákladného auta v Nemecku znehodnotil fľaše piva Becks, keď počas kolízie na ceste prepravky s nápojom popadali na cestu.

Viac o téme: PivoCestaČína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu