Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Turistka varuje: Ak nechcete v Chorvátsku platiť 700-eurovú pokutu, TOTO nikdy nerobte! Dámy, čítajte

(Zdroj: TikTok/isabellelakinn)

ZÁHREB – Austrálska influencerka Isabelle Lakinová sa rozhodla navštíviť Chorvátsko, konkrétne Dubrovník a Hvar. Na svojom profile na TikToku zverejnila množstvo videí z chorvátskeho pobrežia, ale aj jedno varovanie pre všetky ženy. Ak sa chcete vyhnúť pokute, toto určite nerobte.

Okrem videí zobrazujúcich krásy Chorvátska zverejnila Isabelle Lakinová aj jedno, v ktorom svojich sledovateľov a všetkých návštevníkov, najmä ženy, varovala pred fenoménom, na ktorý si treba dať pozor. „Ak nechcete dostať pokutu 700 eur, prehoďte si niečo na vrchný diel bikín, keď odídete z pláže. Chytia vás, nechcú, aby to turisti robili,“ uviedla vo videu.

@isabellelakinn Theres a “public indecency” fine for not wearing a cover up if you’re in certain populsr European towns like Hvar and Dubrovnik! #europe #traveltips #hvar #sailcroatia ♬ original sound - Isabelle lakinn

„Ak si myslíte, že sa môžete len tak prechádzať po meste v bikinách, neodporúčam vám to. Poznám niekoľko ľudí, ktorí sa minulý rok popálili Nerobte to,“ varovala 23-ročná influencerka. Mnohí v komentároch boli týmto postupom prekvapení. Jedna z komentujúcich však napísala, že minulý rok ju nechceli obslúžiť v obchode práve preto, že na sebe nemala košeľu.

Ďalšia potvrdila, že informácia je skutočne pradivá. „Je to pravda. Pracujem ako vedúci zájazdu v Chorvátsku. Nikde by ste nemali chodiť v bikinách alebo bez košele po meste. Závisí to od šťastia,“ uviedla. Tretia komentujúca dodala, že podobné pravidlo platí aj v iných mestách či krajinách, napríklad na Sicílii v Taliansku.

Viac o téme: BikinyTuristkaChorvátsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu