Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Tieto TRI znamenia sú ako stvorené pre líderské pozície: Naozaj aj to druhé? Rebríček vás prekvapí

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/AP Photo/Chris Carlson, File/Getty Images)

USA – Mnohí veria v silu znamení zverokruhu a dokonca si podľa toho vyberajú aj svoju kariéru. Možno to nie je na škodu – skúsení astrológovia sa nedávno podelili o top tri znamenia, ktoré sú ako stvorené pre líderské pozície. Ich rebríček vás zrejme prekvapí.

Ľudia z astrologickej platformy Tarotoo analyzovali zoznam najlepších generálnych riaditeľov, ktorí sa v roku 2024 umiestnili v rebríčku Fortune 500 – každoročný rebríček zostavený a vydaný časopisom Fortune, v ktorom je zoradených 500 amerických súkromných a verejných korporácií podľa ich hrubého obratu. Prehľadávaním verejných profilov a firemných životopisov zistili, že tomuto zoznamu lídrov dominujú predovšetkým tri znamenia zverokruhu. Zostavili tak zoznam znamení zverokruhu, ktoré vedia dobre narábať s peniazmi, informuje denník New York Post.

Tieto TRI znamenia sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Getty Images)

LEV (23. júla – 22. augusta)

Výskum Tarotoo odhalil, že ľudia narodení v tomto znamení sú veľkí vodcovia. Levy tvoria veľký podiel generálnych riaditeľov, pričom 14 percent z top 150 patrí pod kráľovské hviezdy tohto pevného ohnivého znamenia. Ako znamenie spájané s kráľovskou hodnosťou a viditeľnosťou, je zrejmé, že Lev bude tvárou a hlavou spoločnosti. Títo ľudia sú frontmani, hlavní hrdinovia a hviezdy. Príkladom generálnych riaditeľov narodených v tomto znamení sú Warren „Berkshire Hathaway“ Buffet, Satya Nadella zo spoločnosti Microsoft a Ted Sarandos, ktorý vládne kráľovstvu Netflix.

Tieto TRI znamenia sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

RYBY (19. február – 20. marec)

Vodné znamenie Rýb má silné zastúpenie medzi generálnymi riaditeľmi, pričom 12 percent zo 150 vedúcich pracovníkov je narodených v tomto znamení. Rybám vládne Neptún, planéta snov, ilúzií a kolektívneho nevedomia, čo naznačuje, že sú zručnejší ako väčšina ostatných vo viere v nemožné, v investovaní do neistého, v prenikaní do nepoznaného a vo vedení s opojnou zmesou intuície, morálnej nejednoznačnosti a múdrosti. Medzi slávnych generálnych riaditeľov v znamení Rýb patria Jamie Dimon z JPMorgan Chase, Mark Lashier z Phillips 66 a Michael S. Dell z Dell Technologies.

BÝK (20. apríl – 20. máj)

Desať percent generálnych riaditeľov patrí k zemskému znameniu Býka. Býci, vládcovia druhého domu bohatstva a hodnoty, sú známi tým, že tvrdo pracujú, dobre žijú, odolávajú kompromisom a vyžadujú kvalitu. Ako vodcovia majú sklon k tvrdohlavosti a neústupnosti a v niektorých situáciách môžu pripomínať diktátorov. Medzi slávnych generálnych riaditeľov narodených v znamení Býka patrí Tim Davie, generálny riaditeľ BBC a Mark Zuckerberg z Meta.

Tieto TRI znamenia sú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/AP Eric Risberg)

Čo sa týka zvyšku zverokruhu, deväť percent zoznamu tvoria ľudia narodení v znamení Raka, ako napríklad Elon Musk. Blíženci tvoria osempercentnú skupinu generálnych riaditeľov; medzi nimi sú Dara Khosrowshahi z Uber Technologies, Shantanu Narayen z Adobe, Sundar Pichai zo spoločnosti Google a Ramon Laguarta, generálny riaditeľ spoločnosti PepsiCo. Zaujímavé je, že ohnivý Baran, po moci túžiaci Škorpión a nepredvídateľný vodca kultu Vodnár majú najmenšie zastúpenie – iba päť, šesť a sedem percent generálnych riaditeľov patrí k týmto znameniam.

Viac o téme: Generálny riaditeľMark ZuckerbergElon MuskZnamenia zverokruhu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu