Pondelok14. október 2024, meniny má Boris, zajtra Terézia, Tereza

Mladík ohúril ľudí toaletami v lietadle: Veď sú tam schody a... Takéto niečo ste ešte nevideli!

(Zdroj: TikTok/downielive)

USA – Zdá sa, že lietanie je nevyhnutné pre tých, ktorí chcú vidieť svet. Na sociálnych sieťach ľudia pravidelne zverejňujú tipy, ako si tento zážitok urobiť menej stresujúcim. Jeden z používateľov TikToku sa nedávno podelil o úchvatnú toaletu, ktorú našiel v lietadle.

Ľudia na sociálnych sieťach často zverejňujú návody, čo robiť, keď ostatní cestujúci požiadajú o výmenu sedadla, alebo akému jedlu či nápoju sa v lietadle vyhnúť. TikToker a cestovateľ známy ako @DowineLive nechal divákov v úžase po tom, čo ukázal nezvyčajné umiestnenie toaliet v bežnom lietadle. Video od zverejnenia získalo takmer 5 miliónov zhladnutí. Mladík vysvetlil, že bol na palube bežného lietadla, ktoré sa veľmi nelíšilo od všetkých ostatných lietadiel, v ktorých kedy cestoval. 

@downielive

I’ve never seen this on a plane before. Lufthansa A340-600

♬ original sound - DownieLive

„Toto je normálne komerčné lietadlo, nie je dvojposchodové... ale toaleta je dole,“ povedal divákom, ktorým následne ukázal schodisko vedúce na toaletu. Na zábere potom odhalil zvyšok. K videu pripísal: „Toto som v lietadle ešte nikdy nevidel. Lufthansa A340-600.“ Na divákov urobilo lietadlo obrovský dojem aj svojím praktickým usporiadaním. 

Viac o téme: ToaletaLietadloPasažier
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu