Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Mrazivá predpoveď Baby Vangy: V tomto roku zanikne svet! Už čoskoro Európu zachváti... A to je len začiatok!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: X/choquei/Getty Images)

LONDÝN – Budúcnosť ľudstva je neistá. Potvrdilo to už niekoľko prorokov vrátane bulharskej jasnovidky Baby Vangy, ktorá umrela pred takmer dvadsiatimi rokmi. Práve jej predpoveď znepokojila mnoho používateľov sociálnych sietí. Prezradila totiž, kedy úplne zanikne svet.

Zosnulá bulharská jasnovidka, ktorá zomrela pred viac ako štvrťstoročím, stále vyvoláva rozruch svojimi proroctvami. Napriek tomu, že ako dieťa prišla o zrak, Baba Vanga úspešne predvídala množstvo globálnych udalostí, ako sú teroristické útoky z 11. septembra a dokonca aj Brexit. Jej najnovšia a veľmi znepokojujúca predpoveď mnohých znepokojí. Žena, ktorá je známa aj ako „Nostradamus z Balkánu“, predpovedala – samozrejme ešte pred svojou smrťou v roku 1996 – že svet skončí v roku 5079, informuje denník Daily Star.

Napriek tomu, že sa môže zdať, že máme ešte veľa času, prvotný rozpad údajne začne už v roku 2025. Baba Vanga tvrdí, že budúci rok dôjde v Európe k veľkému konfliktu a k veľkej redukcii populácie na kontinente. Okrem toho predpovedala aj niekoľko ďalších udalostí, ktoré ľudstvo čakajú v priebehu  nasledujúcich storočí.

V roku 2028 údajne ľudia priletia na planétu Venuša, pričom polárne ľadovce sa roztopia v roku 2033, čo povedie k obrovskému zvýšeniu hladiny morí. V roku 2076 svetové udalosti povedú k opätovnému nástupu komunizmu a v roku 2130 dôjde k prvému mimozemskému kontaktu. Ak by toho nebolo málo, podľa jasnovidky nastane v roku 2170 globálne sucho v roku 2170, vojna s obyvateľmi Marsu a napokon v roku 3797 dôjde k zničeniu našej planéty.

Viac o téme: Koniec svetaJasnovidkaPredpoveďBaba Vanga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu