Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

Veriaci neverili vlastným očiam: Pozrite, kto sa im zjavil v posvätnej oblasti! Veď to je hotový zázrak

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

CERRO DEL MAVECURE - Fotograf Carlos Alzate zverejnil zábery, ktoré vyvolávajú búrlivé reakcie používateľov sociálnej siete. Ich autor a ďalší veriaci sú presvedčení, že na fotografiách je zdokumentovaný okamih zjavenia Panny Márie.

O fotografiách, ktoré zverejnil Carlos Alzate, hovoria mnohí veriaci ako o svätom znamení, informuje denník The Sun. Rovnako ako ich autor, aj oni sú presvedčení, že je na nich Panna Mária. Zábery vznikli v oblasti Cerro del Mavecure v kolumbijských horách, čiže v oblasti, ktorú domorodí obyvatelia Puinave považujú za posvätnú. Na fotografiách vidno žiariacu bielu postavu vznášajúcu sa nad skalnatou časťou útesu. Vo zvláštnom momente dopadá na záhadnú postavu slnko a zdá sa, že odráža svoje vlastné svetlo.

Do tejto kopcovitej oblasti je vstup turistom zakázaný a všetci hovoria, že Matku Máriu bolo možné vidieť už z diaľky. Carlos podľa The Sun uviedol na sociálnych sieťach: „Panna Mária sa mi zjavila v kopcoch.“ Miestni obyvatelia nazývajú vrchy Mavecure prírodným zázrakom a majú pre nich kultúrny a duchovný význam. Domorodá skupina žije pri riekach Inírida a Guaviare a živí sa rybolovom, pestovaním koreňovej zeleniny zvanej yuca a zberom ovocia.  

Fotografia okamžite vyvolala na internete teóriu, že takzvané „zjavenie“ je sväté.  Jeden z používateľov uviedol: „V tomto prípade ide o svätožiaru: Panna Mária z Iníridy, teraz prídu veriaci.“  Ďalší pokračoval: „To je znamenie. Podľa mytologickej viery ľudí z Puinave sa to môže stať.“ Miestni obyvatelia vnímajú možné zjavenie za dobrý signál pre miestnu komunitu.

Viac o téme: ZjavenieKolumbiaPanna Mária
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu