Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Podvádza vás muž? Prineste jeho slipy!

PRAHA - Analýza DNA už neodhaľuje len vrahov, ale i neveru partnera. Stačí priniesť plachtu či spodnú bielizeň s podozrivou škvrnou a genetickí detektívi určia jej pôvod. Ak máte zbytočných 20-tisíc korún, istá pražská firma vám povie, či vás partner podvádza.

Ak muž dopraví do agentúry manželkine nohavičky so záhadnou škvrnou, laboranti určia, či túto škvrnu na látke zanechalo mužské semeno. Ak si priplatí, dozvie sa aj to, či nie je náhodou jeho vlastné. Ak podozrieva s neverou manželky suseda, stačí, ak ho pozve na návštevu a nenápadne ukoristí ohorok z jeho cigarety. Na porovnanie DNA stačia totiž aj sliny.

Nevera je výborný biznis - podľa sexuológov sú totiž neverné dve tretiny mužov a takmer polovica žien. Odber však v skutočnosti nemusí byť až taký spoľahlivý. Nie všetky škvrny totiž musia zákonite súvisieť so sexom. Navyše nie je možné určiť ani čas ich vzniku, takže môže ísť pokojne aj o fľak po bývalom partnerovi či partnerke.

A varujú aj ochrancovia súkromia. „Údaje z biologickej vzorky sú veľmi citlivé. Pokiaľ niekto takéto vzorky odoberá bez vedomia dotyčnej osoby, porušuje zákon,“ tvrdí hovorkyňa českého Úradu na ochranu osobných údajov Hana Štěpánková. Žiarlivec by tak pokojne mohol skončiť za mrežami za neoprávnené zaobchádzanie s osobnými údajmi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu