Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Batoľa pri páde zo 7. poschodia zachránila markíza!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PARÍŽ - Neuveriteľné šťastie malo len pätnásťmesačné dievčatko, ktoré prežilo pondeľňajší pád zo siedmeho poschodia jedného z parížskych bytov. Život mu zachránila kaviarenská markíza, od ktorej sa po dopade odrazilo do náručia okoloidúceho.

Ako dnes informovala francúzska polícia, batoľa sa hralo doma so sestričkou (4) a nešťastne vypadlo z okna. Udalosť si všimol na ulici mládenec, upozornil svojho otca a ten utekal na predpokladané miesto dopadu, kde čakal s natiahnutými rukami, napísal denník Le Parisien.

"Musel hrať dlhé roky rugby, keď má také vyvinuté reflexy," komentoval incident jeden nezúčastnený divák. Dievčatko podľa polície neutrpelo vážne zranenia a nachádza sa v nemocnici na pozorovaní.

Majiteľ kaviarne, ktorá sa nachádza na prízemí bytového domu, povedal, že sa čírou náhodou rozhodol v pondelok popoludní nechať markízu otvorenú. "Zvyčajne ju zatváram, aby nezačala horieť od ohorkov cigariet, ktoré na ňu hádžu ľudia z okien," spomenul v televízii.

Podľa hovorcu polície sú okolnosti nehody nejasné. "Rodičia boli preč a je ťažké vypytovať sa niečo dvoch dievčatiek, ktoré majú iba štyri a jeden rok."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu